Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem kapcsol be a Dell...

Miért nem kapcsol be a Dell laptopom?

Figyelt kérdés

Kb két hetes vadonatúj Dell Inspiron 15 laptopom egyszer csak használat közben kikapcsolt, és azóta sem indul újra, nem reagál semmit a bekapcsológombra. Nem esett le, nem folyt rá semmi, elképzelni sem tudom mi történt.

Tudtok esetleg segíteni mit lehet tenni?

Köszi szépen

2022. ápr. 3. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:

nem vagyok szakértő, de neten keresve ezt találtam magyarra fordítva:

Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot 15-20 másodpercig a maradék energia lemerítéséhez. Csatlakoztassa a hálózati adaptert vagy a tápkábelt és az akkumulátort (Dell laptopokhoz). Ha Dell számítógépe be tud kapcsolni, de nem tudja elindítani a Windows rendszert, azonosítsa a tüneteket, és kövesse a megfelelő hibaelhárítási útmutatót.

2022. ápr. 3. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szedd ki az akkumulátort, majd vissza. Ha nem kivehető akkor kell, hogy legyen rajta egy gomb amivel az akkumulátort lehet resetelni. Ha úgy sem indul el, akkor sajnos meghibásodott. Vissza kell vinni oda ahol vásároltad vagy te magad lejelented DELL garancián és hozzák, viszik futárral.
2022. ápr. 3. 20:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló

Elképesztően hálás vagyok, megoldódott köszönöm. Ha Veresegyház közelében laksz, a vendégem vagy egy sörre / kávéra / borra :) :)

2022. ápr. 3. 20:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves 2. Igen köszönöm :) Már nem lehet kivenni az aksit, de a resetelés segített rajta :)

Nagyon köszi neked is :)

2022. ápr. 3. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!