Miért nem kapcsol be a Dell laptopom?
Kb két hetes vadonatúj Dell Inspiron 15 laptopom egyszer csak használat közben kikapcsolt, és azóta sem indul újra, nem reagál semmit a bekapcsológombra. Nem esett le, nem folyt rá semmi, elképzelni sem tudom mi történt.
Tudtok esetleg segíteni mit lehet tenni?
Köszi szépen
nem vagyok szakértő, de neten keresve ezt találtam magyarra fordítva:
Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot 15-20 másodpercig a maradék energia lemerítéséhez. Csatlakoztassa a hálózati adaptert vagy a tápkábelt és az akkumulátort (Dell laptopokhoz). Ha Dell számítógépe be tud kapcsolni, de nem tudja elindítani a Windows rendszert, azonosítsa a tüneteket, és kövesse a megfelelő hibaelhárítási útmutatót.
Kedves Válaszoló
Elképesztően hálás vagyok, megoldódott köszönöm. Ha Veresegyház közelében laksz, a vendégem vagy egy sörre / kávéra / borra :) :)
Kedves 2. Igen köszönöm :) Már nem lehet kivenni az aksit, de a resetelés segített rajta :)
Nagyon köszi neked is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!