Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért indul újra mindig a...

Miért indul újra mindig a windows telepités?

Figyelt kérdés

Feltettem a windowst, végigdut a telepítés majd amikor újraindul a gép ismét előröl kezdi. A windows előkészitése felületid nem jut el. Már vagy 8x próbaltam újra és újra.

A boot menüben már kiválasztottam, miről induljon.

Mi a probléma?

2022. ápr. 1. 16:16
 1/9 anonim ***** válasza:
vedd ki ujrainditaskor a pent
2022. ápr. 1. 16:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Megvolt az is. Bent is hagytam ki is vettem..
2022. ápr. 1. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor is a pendriveról bootolt ha kihúztad..???
2022. ápr. 1. 16:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem, akkor csak a biosba tudtam belépni.
2022. ápr. 1. 16:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Így kell windowst telepíteni: [link]

A biosban nem kell semmit elállítgatni, nem kell bootsorrendet piszkálni.

Ha eddig ezt tetted állítsd alapra.

2022. ápr. 1. 16:57
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi.

Minden alapon volt. Feltette az SSD-re az op rendszert, majd amikor a biosban választanám ki, hogy arról induljon ( mivel nincs más meghajtó benne ) nem látta az ssd-t. Vagyis maga a bios látta, hogy ott van, de a boot menüben nem látszódott.

Egy nagyon jó barátom megoldotta. Hogy hogyan, nem tudom, 5 órán keresztűl néztük a netet, a biost, mindent. Alap beálíltások, ajánlott beállítások, semmi nem sikerült.

Majd egyszer csak egyik beállításnál működött. Sajnos nemtudom megmondani, hogy mi votl a megoldás, mert már mi se tudtuk, hola fejünk.

2022. ápr. 2. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:

"majd amikor a biosban választanám ki, hogy arról induljon"

Látod itt rontottad el. Nem kell belépni a biosba! A linkelt leírás se kér ilyet, azaz nem követted a leírást. :(

2022. ápr. 2. 14:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindegy, nem érted, amit akarok. Ha nem lépek be a biosba, de kiveszem a pen-t, akkor egy fekete ablakot dob ki, hogy csatlakoztassak discet, vagy mi.
2022. ápr. 2. 15:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Raktam fel windowst már számtalanszor, ez most fordult elő először.
2022. ápr. 2. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!