Miért indul újra mindig a windows telepités?
Feltettem a windowst, végigdut a telepítés majd amikor újraindul a gép ismét előröl kezdi. A windows előkészitése felületid nem jut el. Már vagy 8x próbaltam újra és újra.
A boot menüben már kiválasztottam, miről induljon.
Mi a probléma?
Így kell windowst telepíteni: [link]
A biosban nem kell semmit elállítgatni, nem kell bootsorrendet piszkálni.
Ha eddig ezt tetted állítsd alapra.
Köszi.
Minden alapon volt. Feltette az SSD-re az op rendszert, majd amikor a biosban választanám ki, hogy arról induljon ( mivel nincs más meghajtó benne ) nem látta az ssd-t. Vagyis maga a bios látta, hogy ott van, de a boot menüben nem látszódott.
Egy nagyon jó barátom megoldotta. Hogy hogyan, nem tudom, 5 órán keresztűl néztük a netet, a biost, mindent. Alap beálíltások, ajánlott beállítások, semmi nem sikerült.
Majd egyszer csak egyik beállításnál működött. Sajnos nemtudom megmondani, hogy mi votl a megoldás, mert már mi se tudtuk, hola fejünk.
"majd amikor a biosban választanám ki, hogy arról induljon"
Látod itt rontottad el. Nem kell belépni a biosba! A linkelt leírás se kér ilyet, azaz nem követted a leírást. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!