Hogyan tudom újra használni a laptop kamerát fénykép készítéshez? (Acer EM 520, Crystal eye, Win7)
Figyelt kérdés
Az asztalon volt a parancsikon évek óta, amit ha megnyitottam, már tudtam is fotózni. Ez az ikon eltűnt a gépről (talán újratelepítéskor, bár úgy rémlik, használtam azóta), a kamerát megtalálom az eszközkezelőben, csak bekapcsolni nem tudom. Azt írja, "az eszköz megfelelően működik" , illesztőprogramja naprakész".
Tudtok segíteni?
#laptop, kamera, fotó
2022. márc. 28. 20:05
1/3 anonim válasza:
Kamera, mint appikáció microsoft store-ből letöltve. Vagy pl online alkalmazás használata:
2/3 A kérdező kommentje:
Applikációt win7-hez nem találtam így hirtelen. Az online viszont működik.
Köszönöm!
Ezek szerint az illesztőprogrammal lehet gond, ha nem találja a gép a korábbi "képolvasót"?
2022. márc. 28. 21:45
3/3 CspCsj válasza:
Esetleg kézzel keresd meg a driver mappájában, mint itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!