Töröltem a vásárlásaimat?
SOS!
Van egy ios 6-ot futattó
iPhone-om.
Ki akartam jelentkezni Icloud-ból vele ezért bementem a beállításokba és megnyomtam az iCloud menüpontot.
Azután legörgettem és nem láttam semmiféle kijelentkezés gombot csak egy fiók törlése gombot. Hülye voltam de nagyon ki akartam jelentkezni abból az iCloudból ezért megnyomtam, hogy fiók törlése. Mikor megnyomtam akkor kérdezte, hogy tárolom e tovább az adatokat az iPhone-omon. Én azt nyomtam, hogy nem mivel már nem használom a készüléket. Mikor megnyomtam akkor egy kb 5 másodperc várakozás után kilépett és újra azt írta, hogy adjam meg a felhasználóm és a jelszavam. Azt gondoltam magamban, hogy rendben ki sikerült jelentkeznem. Igen ám de mikor beléptem az Apps Store-ba akkor szembesűltem vele, hogy azok a játékok amikért régen pénzt adtam ki és ott volt egy felhő ikon, hogy azt már én megvettem az eltünt és újra ott lett az áruk a felhő ikon helyett.
A kérdésem az az lenne, hogy akkor a vásárlásaim elúsztak?
Illetve az lenne, hogy lehet, hogy csak ezen az iPhone-on nem látom a régebben megvett játékaimat?
Lehet, hogy ha egy másik iPhone-on adnám meg az Apple ID-m akkor azon már látnám a megvett játékaimat?
Vagy ez, hogyan van?
Most akkor lényegében ráfáztam?
Az iCloudba vissza tudok lépni tehát akkkr nem törlődött a fiókom?
Nem nagyon értem, hogy mi van.
Lépj be egy másik eszközön az AppleID-vel.
Akár windowsos számítógépről is valamelyik címen:
Ha sikerül belépned akkor nem törölted az AppleID-t.
Ha törölted akkor igen, ráfáztál.
A kis felhőcske ikon azért nincs ott, mert vagy nem vagy belépve, vagy törölted az AppleID-t. Csak akkor van felhő ikon ha az adott készüléken be vagy jelentkezve és az az app nincs letöltve a készülékre.
Igen! Nekem is 3gs-em van!
Akkor csak az iPhone-ról töröltem az iCloudot?
Hogyan tudom visszaállítani?
Vissza tudok lépni az iCloudba.
"Akkor csak az iPhone-ról töröltem az iCloudot?"
"Az iCloud-ba és az Apple ID-be is be tudok jelentkezni."
Akkor nincs nagy baj, csaz az iPhoneon léptél ki az AppleID-ből
"Hogyan tudom visszaállítani?"
Bejelentkezel az iPhoneon az AppleID-ba újra.
A vásárlásaid ott lesznek ugyanúgy, ahogy a másik készüléken látod.
"Te amikor megnyomod a piros fiók törlése gombot akkor neked is ez történik? Illetve a másik telefonon megvannak a régebben megvásárolt alkalmazásaid?"
Nekem is azt írja mint neked, de én nem nyomkodtam végig, mert nem akartam kijelentkezni a telefonról.
Na már a felhő ikon is megjelent. :)
Jó minden csak szerintem töltött.
Teljesen kiidegeltem magam.
Köszönöm mindenki segítségét.
igen, elég sokáig töltöget, mert ugye egy 2009-es telefonról van szó... :D
Sok alkalmazás nem fog már működni rajta, mert szinte már mindegyiknek jóval újabb iOS kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!