Ha alaphelyzetbe állítom a gépet akkor újra kell telepíteni a Windows-t?
Ha alaphelyzetbe állítom a Windows-t és az összes elem eltávolítását választom akkor újra kell telepítenem a Windows-t?
Ingyenes a Windows újratelepítése?
Helló, nem tudom milyen Windowsod van, a 10-es nél a gépházból indítható ez a folyamat, és ha jól emlékszem automatikusan elindul a telepítés.
Igen elvileg ingyenes, ha magad csinálod, ha másra bízod akkor többnyire kérnek érte pénzt.
De szerintem te az aktiválásra gondolsz, az pedig igen ingyen megcsinálja automatikusan amikor elsőként fel csatlakozik a netre.
Feltéve, ha a korábbi telepítés is vagy ingyenes frissítés volt vagy vásárolt licenc.
Az alaphelyzetbe állítás lényegében az, ami androidon is létezik, hogy visszaállítja a rendszert a kezdeti konfigurációra. Nullázza a naplót és töröl minden olyan módosítást, amit az első telepítés után elégeztél.
Az aktiválást nem érinti, mert ez csak formálisan egy újra telepítés.
A fájlokat ahogy előttem is írták választhatod, hogy megtartod, vagy nullázzon, de ez csakis a rendszer partíciót érinti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!