Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » CSS és Bootstrap html-ben...

CSS és Bootstrap html-ben működik együtt?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy HTML programom amihez csináltam CSS-t is. Az működik is de szeretnék Bootstrapet is bele rakni. Egy régebbi projektbe használtam már Bootstrapet, de ott nem volt CSS is. De most mikor hozzá adnám úgy hogy CSS-em is van akkor nem működik. Próbáltam a head-be rakni úgy hogy a CSS-nek és a Bootstrapnek is külön elérési útja van és próbáltam bele rakni a CSS elérési útja mellé is, de vagy a CSS vagy a Bootstrap működik csak. Bármi megoldás hogy egyszerre működjön mind kettő?

2022. márc. 25. 20:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

"Így nem is tudhattam hogy bootstrapel kelett volna kezdenem. "

Mert nem. Az alapokkal kellett volna kezdened, mielőtt bármilyen libbel nekiállsz bohóckodni, hogy egyáltalán értsd mi ez, és mit csinál.

2022. márc. 25. 21:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan a Bootstrap felülírja a saját CSS szabályaid, ezért nem a várt módon működik a végeredmény.
2022. márc. 25. 21:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én kérek elnézést, amiért belefutottál egy tahóba.

Ha valakinek ennyire fáj, hogy valaki olyat kérdez, amit ő már tud, akkor ne látogassa ezt az oldalt. Akkor menjen inkább a prog.hu-ra, ott elfogadott ez a mentalitás. (Nem is veszi senki komolyan azt az oldalt, nem véletlenül.)

A választ meg #12 megadta: a Bootstrap felülírta a Te CSS szabályaidat. Nem célszerű két különböző szinten manipulálni ugyanazt a weboldalt. Akkor vagy legyen natúr CSS, de akkor a Bootstrap-et felejtsd el, vagy legyen Bootstrap, de akkor meg ne operálj külön CSS-sel.

2022. márc. 25. 22:49
 14/16 anonim ***** válasza:
A megoldás pedig az, hogy a Bootstrap-et használod úgy, hogy az oldalad a kívánt célnak megfelelően nézzen ki.
2022. márc. 25. 22:50
 15/16 A kérdező kommentje:
12,13,14 köszönöm a választ! Ahogy említettem se Bootstrapet se CSS-t nem igen tudom még. A CSS-hez értek többet. Végeredményben, addig szórakoztam vele míg a CSS és a Bootstrap is működött egyszerre, így sikerült megvalósítani az elképzelésem az egész újra kezdése nélkül.
2022. márc. 26. 08:56
 16/16 anonim ***** válasza:

A válasz szörnyen egyszerű.

Először add hozzá a bootstrapet aztán a saját css-t.

Így tehát:

{Html}

{Head}

<link href=" [link] rel="stylesheet" integrity="sha384-1BmE4kWBq78iYhFldvKuhfTAU6auU8tT94WrHftjDbrCEXSU1oBoqyl2QvZ6jIW3" crossorigin="anonymous">

<link rel="stylesheet" href="css.css">

{/Head}

{Body}

/*Body tartalma*/

<script src=" [link] integrity="sha384-ka7Sk0Gln4gmtz2MlQnikT1wXgYsOg+OMhuP+IlRH9sENBO0LRn5q+8nbTov4+1p" crossorigin="anonymous"></script>

{/Body}

{/Html}

Remélem átlátható :D

M

2022. márc. 27. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!