Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kaptam 3 hónapja egy laptop-ot...

Kaptam 3 hónapja egy laptop-ot. Elég drága volt. A tegnapi nap folyamán leöntöttem véletlenül és most nem működik. Nem merem elmondani anyukámnak. Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Áramtalanítsd mindensesetre. Aksit is lehet ki kéne szedni. Ha kiszárad lehet majd jó lesz. De kérdés mennyi víz ment bele.

Szerintem a prohardver.hu fórumára reggelj és kérj tanácsot. MEg hogy mi van ilyenkkor garanciával.

De anyukádnak is mondd, nem elkerülhető.

2022. márc. 25. 13:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Teljesen offos a gép sajnos…este be lehetett kapcsolni…mostmár nem
2022. márc. 25. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

#2 csináld amit írtam :) Regisztrálj a prohardverre, ott nagyon segítőkészek és tudnak ilyenekről nagyon sokat. MEg fogod tudni, hogy mit tehet. Érrvényes e a gari stb.

És szerintem ha ez megvan akkor kénytelen leszel szólni otthon, csak úgy már könnyebb ha tudod mit jelent ez.

Amúgy ez mindenkivel előforul. Munkahelyeken is kritikus kérdés, én ott öntöttem le és onnan tudom, hogy áramtalanítani kell és hagyni kiszáradni. És ezért jobb folyadékot nem tenni a laptop asztalra. Inkább zárható kulacsot használnak sokan. Meg amúgy ha meg mások jönnek akkor is jobb lehajtani, mert nekem más öntött rá pl bort... amitől el nem romlott, de használhatatlan lett a ragacstól a billantyűzet.

De a lényeg, hogy ez tényleg veszélyes dolog, nem csak téged érint.

2022. márc. 25. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

este be lehetett kapcsolni…mostmár nem

Akkor kellett volna lepni. A mienk is volt leontve, azonnal szetszedtem, reggel ossze, es azota is mukodik.

Attol hogy rejtegeted anyud elol nem segit a helyzeten.

2022. márc. 25. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Hát a garinak buko, mert folyadékkára nincs garancia. Legközelebb előbb megtanulsz enni és majd utána gépezhetsz.
2022. márc. 25. 16:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy 30 éve azt mondta a tanár, amikor tanfolyamra jártam, hogy nem reggelizünk a billentyűzeten. Valahogy nem szereti sem a kávét, sem a vizet, sőt a kenyérmorzsát sem. Azóta egyszer öntöttem le teával a laptopomat, de kikaptam az akkut és napokig nem kapcsoltam be. Kiszáradt, azóta is működik.
2022. márc. 25. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!