Milyen lenovo laptop-ot érdemes venni otthoni használatra?
Lenne még néhány kérdés..
1: Maximum mennyibe kerülhet?
2: Játékra kell-e, és ha igen kb milyen játékra?
#4 :-D
Nem. A macska feküdt rá <shy>
A boroskólát még kibírta, amit a billentyűzetbe öntöttem, de ezt nem.
Amúgy laptop vásárláshoz tudok én ötletet adni:
1: Határozd meg a maximum árat amit kiadnál érte. Tehát tegyük fel 300 ezer.
2: Felmész egy honlapra ahol laptopokat árulnak. Itt szerintem mindegy hova, csak nézz meg több helyet is biztos ami biztos.
3: A laptopokat ár szerint rendezed, és oda görgetsz ahol olyan laptopok vannak amik az ár felső határán vannak.
4: Megnyitod egymás mellett 2 oldalon 2 laptopot amit össze akarsz hasonlítani. Ez után googlere lépsz, és elkezded a laptop "alkatrészeit" egymásnak feszíteni.
Először például a videókártya: 2 laptop videókártyáját beírod a googleba például így "GTX 1650 vs RTX 3060" tehát a 2 vidikártya neve, köztük "vs" és böngészel, megnézed hogy egymáshoz vetve melyik a jobb, és mennyivel.
Aztán processzorral ugyan így teszel.
A RAM, HDD és a képernyőfelbontás az azt hiszem egyértelmű melyik a jobb a kettő közül. Talán annyi, hogy az SSD jobb mint a HDD, ezt érdemes tudni.
De az összes többit így össze veted.
5: Addig hasonlítgatod össze a laptopokat, míg meg nem találod a legjobbat az adott árkategóriában, ami kiállta az összehasonlítást az összes többivel.
==> Meg is vagy, megveszed. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!