Letiltott az instagram mit tegyek?
"A fiókod átmenetileg zárolva van.
Gyanús tevékenységet tapasztaltunk az Instagram-fiókodnál, így elővigyázatosságból, a fiók biztonságának védelme érdekében átmenetileg zároltuk azt.
Valószínűleg sérült a fiókod biztonsága, mert egy olyan webhelyen adtad meg a jelszavadat, amelyet direkt az Instagramhoz hasonlóra terveztek. Az ilyen támadásokat hívjuk adathalászatnak.
A következő néhány lépésben a személyazonosságod megerősítésére kérünk, hogy gondoskodhassunk a fiókod biztonságáról és ismét be tudj jelentkezni." Ezt Írja ki csak az a baj hogy email címemhez a jelszót nem tudom így nem tudom vissza igazolni hogy én vagyok az. Ha holnap meg próbálom újra vagy még várok akkor automatikusan email nélkül vissza fog engedni? Vagy már ennek a profilnak vége van így örökre?
Nem tehetsz semmit
Áldozatul estél a facebook és társai véletlenszerű tiltásának, ami már évek óta megy, csak néha lecsendesedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!