Szerettem volna e - mailt küldeni valakinek. Ez két napja történt. Azt hittem, el is van küldve ,ugyanis az elküldött mappaban volt. Most kaptam egy levelet,hogy " befejezetlen kézbesítés". Ez most azt jelenti,hogy az e- mail nem ért célt ?
Ha postán elküldöd a levelet, akkor is, ha rossz a cím, vagy valami gond van, szintén később tudod meg, de ettől még elküldted.
Bár pont ilyen válaszüzenettel még nem találkoztam, de szerintem nem kapta meg.
Érdemes leellenőrizni, hogy a @ utáni résszel létezik-e oldal.
pl: valaki@ceg.hu -esetén a böngésző címsorába beírod. hogy www.ceg.hu
De legjobb újra egyeztetni az email címet.
A levelező szerverek ha a cél szervert nem érik el (üzemszünet, karbantartás, internet kiesés...) akkor megpróbálják x időnként újra küldeni. A rendszer gazda beállítja rajta, hogy ezt meddig tegye. Nálam 3 napra van állítva, a te szervereden 2-re ezek szerint. Ha eddig nem sikerül elküldeni, akkor feladja a dolgot és küld a feladónak egy üzenetet a sikertelen kézbesítésről.
- Mondjuk nálam fél óra múlva is küld egyet hogy nem sikerült de 3 napig még próbálkozik vele, a tied ezek szerint ilyet nem küld, csak a végén szól.
Ha leírod a címzett @ utáni címét (@szerver.com) ránézhetek neked hogy mi van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!