Miért akadékoskodik a Windows 10 a VPN miatt?
"semmilyen internetkapcsolathoz nem engedett kapcsolódni"
Jól tette. Ez az igazi biztonág! Így nem fertőzhet meg semmi az internetről... :P
Mert a Windows 10 már csak ilyen.
Nem akarok itt kisregényt írni, a véleményemet itt részletesen kifejtettem: [link]
Ez egy diktatórikus rendszer, tulajdonképpen csak azért nem minősül bloatware-nek, mert előtte leírták, hogy bizony számíts mocsokságokra.
Nem tudom, melyik VPN-ről van szó, és tényleg a programja tartalmaz-e kártékony kódot, de gyanítom, a crackek mellett lassan a VPN-klienseket is kezdik feketelistára tenni egyes antivirusok. Miért? Mert olyasmit is akár meg lehet velük valósítani, ami valamilyen szempontból nekik nem tetszik.
Többek között ezért sem használok a Windowsos gépemen Defendert, de szép lassan a Windowsnak is búcsút mondok. Dual bootos rendszerem van, és egyre ritkábban bootolok Windowst. Nettó szívás. Főleg Linux után visszatérve.
Én tényleg azt mondom, hogy iktasd ki a Defendert! Valamiért ezen az oldalon blaszfémia rosszat mondani róla, de nekem személyes tapasztalatom az, hogy amit nem kéne, azt megfogja, amit meg kéne, azt nem. Használj inkább Avastot. Oké, néha az is feldob egy-egy reklámot, ha az ingyenes változatot használod, de az ingyenes, megbízható, és ha valamit ki is iktat, vissza lehet bányászni a karanténból, és megkérni rá, hogy többé ne inzultáljon miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!