"Nem lehet aktiválni" Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Aktiválási zár van a telefonomon és amikor feloldanám, akkor egy képernyőt kiad, hogy nem lehet aktiválni, mert az aktiválási szerver nem érhető el. Nem tudom ituneson keresztül, mert nem tudom az apple id-t és a jelszót és valami trükkel csináltam, de ha ezt kiadta valszeg lehetett volna aktiválni, de ez miatt mégsem. A képernyőn két opció van: "Próbálkozás mobilkapcsolattal, vagy wifivel. Segítsetek légyszi aki hasonló helyzetben volt! Köszi! :) (Linkelem a videót ami alapján csináltam: https://www.youtube.com/channel/UCcpAPMY89BbqA5ATMrmEd7A) 2022. márc. 19. 08:15
1/8 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=8LZ0xab83Os ez a videó bocsi :)
2022. márc. 19. 08:16
3/8 A kérdező kommentje:
Én vagyok az XD Csak töröltem az AppleID-t És benneragadt a telomban
2022. márc. 19. 08:38
4/8 anonim válasza:
Kérdésben azt írtad, hogy nem tudod az Apple ID-t, nekem ez egy kicsit fura.
Úgy tudom nem igazán lehet törölni az Apple ID-t, illetve sejtésem szerint ha lehet is ilyet, gondoskodna róla hogy kijelentkeztesse a telefont. Ha meg nem arról a telóról törölted, erre az esetre lenne valami megoldási stratégia a cég részéről.
Számlával menj be oda ahol vetted ha tényleg a tiéd és kérj segítséget.
5/8 A kérdező kommentje:
nincs meg a számla :((
2022. márc. 19. 13:18
6/8 anonim válasza:
Egyszóval kéz alatt vetted, valaki olcsón kínálta, azt nem tudhatod, nem lopta-e? Valószinüleg igen. A telefont beteheted a vitrinbe disznek.
7/8 NTBS válasza:
Menj be a boltba ahol vetted és vidd róla a papírokat, amiket kaptál. Ők fognak segíteni. Ha kéz alól szerezted, keresd akitől vetted. Más esetben kuka.
8/8 anonim válasza:
Nincs meg a számla, nem tudod az Apple ID-d... Kicsit sem gyanús, de neked elhisszük, hogy nem lopott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!