Butt kérdése:
Van egy új gépem ami win 10 es és van egy tp link em(több lent)?
Figyelt kérdés
TL-WN722N v1 megnéztem és nem kompatibilis a windows 10-el elméletileg. De a régi Pc-mel működött amihez még win8.1nél töltöttem le a drivert és aztán frissítettem win10 re. Keresgéltem egy ideig az eszközkezelőben hátha onnan kitudnám másolni a drivert de nem nagyon találtam. Másik ötletem (elég macerás) vissza rakni az új gépet win 8.1 re akkor telepíteni a drivert és aztán úgy frissíteni win 10re. Lehet hogy ez totál hülyeség. Ötletek?2022. márc. 16. 21:59
1/9 anonim 

válasza:

Ha nincs hozzá win10 driver akkor bármit mókolsz nem lesz hozzá.
2/9 A kérdező kommentje:
A régi gépemmel működött ez a furcsa
2022. márc. 16. 22:12
3/9 anonim 

válasza:

Régi gépen (akár újratelepítéssel) kinyomozni, hogy milyen illesztőt használ, és azt átvinni? Nyilván ehhez kell turkálni a rendszermappákban, de annyira nem macerás ha ismered a géped.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm megnézem mégegyszer
2022. márc. 16. 22:19
5/9 anonim 

válasza:

Próbáld meg a v3 driverét felrakni hozzá, az kompatibilis a win10-zel...
6/9 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam de nem találta meg a TP link-et
2022. márc. 16. 22:40
7/9 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=RJbc6mUZE0s
Ez a video segített
2022. márc. 16. 22:56
8/9 P.O.C. 

válasza:

A legtöbb Windows 8/8.1 driver működik Windows 10 -el, de még 11 -el is.
Wi-Fi adaptereken kívül több régi nyomtatót, webkamerát, stb üzemeltem már be így.
9/9 anonim 

válasza:

Ugyan ilyenem van, simán felment a win10-re a win8 driverével. A trükk az, hogy az eszközkezelőből kell telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!