Ha engem letilt valaki akkor miért tűnik el a beszélgetés is?
Figyelt kérdés
Tehát megszűnt a prodillal együtt a beszélgetés is számomra. Amit kicsit furcsállok, mert másokkal ilyen nem fordult elő, hiába tiltottak le facén is. Másik profillal rákerestem az illetőre, meg is találtam, tehát "csak" letiltott, viszont ha messengerben rákeresek a nevére nem ad ki semmit, pedig beszéltünk. Ez mi lehet? más is tiltott már le messengeren is (ő jelenleg nem elérhető a messenger alkalmazásban) és facén is (profilt sm lehet többé megtalálni) de a chat megmaradt. Még annak is megmaradt a chatje aki törölte magát a facéról, csak a neve tűnt el a chatből. az írás megmaradt.2022. márc. 15. 21:39
1/7 anonim 

válasza:

Érdekes, lehet kapott frissitest?
3/7 A kérdező kommentje:
igen asztalin. Tehát konkrétan ELTŰNT a beszélgetés. Nem tudom máshogy leírni, facén ha rákeresek a nevére már nem adja ki a profilt (másik profilomon igen, tehát letiltott) messengeren meg eltűnt a chat is, másoké meg látszik, tudok keresni, tudok továbbítani, csak írni nem
2022. márc. 15. 22:13
4/7 anonim 

válasza:

Érdekes, mert én is ezt találtam a facebookon:
"Üzenetek: A letiltott személlyel váltott korábbi üzeneteid megmaradnak a Bejövő üzenetek mappában."
5/7 A kérdező kommentje:
így van, így tudom én is, mindenki mással így van. de egy személynél viszont nem, ott eltűnt a chat. keresem keresővel, semmi. keresem az archivált chateknél, a kéretlen tartalomnál, semmi. nem értem
2022. márc. 16. 19:06
6/7 anonim 

válasza:

Nem tudsz valami konkrét szót, amit biztosan használtál a beszélgetés folyamán? Van ugye a kereső funkció, ahova ha beírod a szót, kidobja az összes ismerőst, akivel beszéltetek arról a szóról. Hátha így feldobná a beszélgetést.
Másik tippem, hogy nem írtál neki valami sértőt/fenyegetőt, amit esetleg jelentett a facebooknak? Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de esetleg még erre tudok gondolni, hogy a felülvizsgálat idejéig megszűnt a hozzáférésed a beszélgetéshez.
7/7 anonim 

válasza:

Anno régen beirtam keresőbe (messengerben), a nevét, és kidobta az eltünt beszélgetést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!