Miért nyújtja szét az LG monitorom a Need For Speed 2. részét?
Mindent kipróbáltam már,de sehogy sem sikerül a monitoron lejebb venni a felbontást...
Érdekes,mert a Forza 5. része illetve 4. része hibátlanul fut.
Köszönöm szépen mindenkinek a kedves segítségét! :)
Igen régi játék,mindent kipróbáltam,hogy úgy fusson,mint a régi monitoromon.
1. pl: Daemon tools programmal megnyitod, követed a telepítő utasításait!(ahol szükséges, ott rendszergazdaként indítsd!!!)
2. Crack, Serial nem szükséges!(Crack megtalálható az Iso-ban!)
3. Szükség esetén a DirectX frissítése!(megtalálható az Iso-ban!)
4. Az asztalon lévő parancsikonnal indítható!(rendszergazdaként!!!)
Nem kér serialt, nem kér CD-t!!!
Indítási hibák elkerülése érdekében!
Ne legyen ékezetes, ne tartalmazzon speciális karaktereket a telepítési mappa, Windows 10 esetében, Windows Xp kompatibilis módban való indítás!
https://www.youtube.com/watch?v=9UYfZ8NFEWA
Az Ultrawide monitorom sajnos nem magyar,belépek a menüjébe,elég érdekes infók vannak ott..
rákeresek, hogy Underground 2 widescreen fix és kipróbálom valamelyiket, pl:
Csak sajnos nagyon nem értek ezekhez a widescreen-hez...
Az NFSU1. részével szintén nincs gond,de a 2. az katasztrófa(széthúzás miatt,lenyomom az ALT+G-t semmi sem történik...Nem bírom beállítani (1024x768)-ra kellene elvileg beállítani,de nem megy...+ még honosítást sem bírok hozzá letölteni...
Ha valakinek nem sikerül szélesképernyősre állítani itt egy widescreenfix:
A játékban a felbontást maxra állítod, majd a fixet bemásolod a játék fő mappájába. Automatikusan a monitorod felbontásához állítja a fix a game felbontását.
https://www.youtube.com/watch?v=at249TFnIuA
Így kellene kinéznie"normálisan",de nekem nagyon széthúzza az autókat...
Köszi mindenkinek aki segít! :)
A monitoron van olyan beállítások,hogy OSD Lock,ki +be lehet kapcsolni,Automatic Standby,Power Led,SMART ENERGY SAVING,a Savinget be lehet állítani,High,Low
Az Automatic Stanby-ban vannak ilyenek:4 H 6 H 8 H
Van olyan is,hogy Picture Mode Cinema:Custom,Reader,Photo,Chimena,FPS1,FPS2,RTS,custom (Game),Picture Adjust,Game Adjust,Color Adjust,input HDMi1
Fogalmam sincs,hogy mik ezek,sajnos nem nagyon tudok angolul...
A monitoron van olyan beállítások,hogy OSD Lock,ki +be lehet kapcsolni,Automatic Standby,Power Led,SMART ENERGY SAVING,a Savinget be lehet állítani,High,Low
Az Automatic Stanby-ban vannak ilyenek:4 H 6 H 8 H
Van olyan is,hogy Picture Mode Cinema:Custom,Reader,Photo,Chimena,FPS1,FPS2,RTS,custom (Game),Picture Adjust,Game Adjust,Color Adjust,input HDMi1
Fényerőt,mindent lehet állítani
Színmódokat,mindent
Remélem majd ha egy kedves hozzászóló segít,hogy szépen fusson a játék :)
Köszönöm szépen előre is ;)
Szia!
Az "Asztal-összeállítás letiltásá"-t próbáltad?
Én a Windows 7 alatt így állítottam be:
Jobb gomb a parancsikonon -> Tulajdonságok -> Kompatibilitás fülön ki kell pipálni az "Asztal-összeállítás letiltása" és "A program futtatása rendszergazdaként" előtti boxokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!