Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Facebook csoport adminisztráto...

Facebook csoport adminisztrátora - milyen jogai vannak?

Figyelt kérdés
Van egy FB csoport, amelyet A hozott létre, és ő is lett az adminisztrátor. Később átadta az adminisztrátor poziciót B-nek, és kilépett a csoportból. Utána B átadta a poziciót C-nek. Most C átadta a poziciót nekem. Én A-t és B-t nem ismertem, csak C-t. Egyszerre mindig csak egy adminisztátor volt a csoportban. A csoport létszáma 500 fő. Elvehetik tőlem az adminisztrátori poziciót, ha a tagoknak nem tetszik, hogy szűröm a bejegyzéseket? Köteles vagyok átadni az adminisztrátorságot másnak, ha a néhányan ezt kérik? Vagy csak tegyem ki a csoportból, aki nekem beszól?

2022. márc. 15. 13:18
 1/2 anonim ***** válasza:

mi a csoport célja?

ha nagyon unszimpatikus vagy másoknak, akkor alapítanak külön csoportot és kilépnek tőled

2022. márc. 15. 13:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Túrázós csoport
2022. márc. 15. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!