Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miert nem jatsza le a filmet...

Miert nem jatsza le a filmet a pendriverol?

Figyelt kérdés
Egy ismerosomnek masoltam 1 sorozatot 16gb kingstone pendrive-ra amit 1 regi dvd lejatszon nez, de nem jatsza le ,viszont egy masik pendrive-rol (32 gb adata) lejatsza rendesen ,ja es a lejatszoja csak az avi file-okat jatsza le.

2022. márc. 14. 16:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ha UGYANAZT a filet másik pendriveról lekátsza akkor csak a pendriveban lehet különbség. Hasonlítsd össze.

MBR és Fat32 biztos jó.

2022. márc. 14. 16:39
 2/15 A kérdező kommentje:
mindketto fat 32 , viszont a kingstone -ra lassabban masol , de sok filmet lejatszik rola csak ezt a sorozatot nem
2022. márc. 14. 16:42
 3/15 anonim ***** válasza:
De ha nem MBR akkor ne csodálkozz.
2022. márc. 14. 16:48
 4/15 A kérdező kommentje:
nem ertem mi koze az Mbr nek a dolgokhoz, meg azt sem hol kell megnezni, azt meg nem mondtam hogy a filmeket avidemuxal atalakitom mkv-bol avi-ra hogy megnyissa nala, az avc kodek lehet a baj
2022. márc. 14. 17:37
 5/15 anonim ***** válasza:

Megnyitod a win lemezkezelőt, nézetben a felsőt átállítod partícióról lemzre, és mutatni fogja. GPT-t általában nem kezelik a dvd lejátszók, tvk.

Viszont a userek szeretik szivatni magukat és elállítgatják (tudtukon kívül).

2022. márc. 14. 18:01
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
Xvid kodek-filmre, és ac3, vagy mp3-hangra, ha avi a cél. Fontos a hang is. És az avi szélessége ne legyen több, mint 720 pixel, ha régi dvd lejátszó.
2022. márc. 14. 18:25
 7/15 A kérdező kommentje:
egyes filmeket lejátszik arról a pendrive-rol is,a kodek átalakítás nem opció túl sok időt vesz igénybe ,nem értem miért befolyásolná hogy mbr vagy gpt csak egyes filmeket akkor semmilyen filmet sem kellene lejátszania ,többnyire az avc kodekel van baja
2022. márc. 14. 19:48
 8/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#7 de ez erthetetlen

ha tok ugyanolyanok akkor miert valogatna?

valami kulonbseg kell legyen

rosszul allitotal be valamit hasznalj olyant amin be lehet

erzekeny sok lejatszo is a kulonbozo ertekekre

felbontas is pontos legyen az fps is stb. Audio es video sav is es lehetne sorolni, hasznalj mas konvertalot, rengeteg ingyenes van, Minden aznos legyen azzal amiket le tud jatszani

2022. márc. 14. 19:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

7/ eddig azt mondtad hogy UGYAN AZT a FILM-et erről a pendriveról NEM játsza le, de másik pendriveról lejátsza.

Most ezzel szemben meg azt mondod hogy ugyan arról a pendriveról eggyik filmet lejátsza másikat nem. Ez nagyon két eltérő állítás. Melyik az igaz?

2022. márc. 14. 20:21
 10/15 A kérdező kommentje:
#9 es nem tudom biztosan melyik filmeket jatsza le nem voltam nalla hogy lassam a csávó nem igazán ért az elektronikahoz de azt hiszem az avc kodekü filmeket nem jatsza le erről a pendrive-rol, a másikról lejátszotta neki ,ezért gondolom nem feltétlenül konvertalni kellene a kodeket
2022. márc. 15. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!