Lenovo, Dell, Asus vagy esetleg Hp?
Egy itteni kérdésemben a tanácsok hatására úgy döntöttem, hogy elhalasztom a laptop vásárlást tavaszra. Oké, még nincsen Tavasz, de foglalkoztat egy igen fontos kérdés.
Én olyan laptopot szeretnék, amely nem pukkan ki 2-3 év alatt. Nem mindegy hogy az adott laptop milyen cuccokból van összerakva! Jó példa erre a Fujitsi siemens amilo pro 8010, vagy egy sony aio (rem jól írtam) és a többi olyan laptop, amelyek még akkor is biztonsággal mentek, amikor egy acer rég kipukkant. Nekem az acerem egy év után kijelző cserére érett, mert elsötétűlt. rá 2 évre pedig állandóan kifagyott. Ehelyett a fentebbi márkákon beüli típusok , némelyik még ma is megy.
Nem szeretném a szátokba adni a választ, de Dell laptopokkal szemezek, bár kicsit drágábbak mint Pl. egy Lenovó. Nekem a jó minőség fontos, tartósság szempontjából! Szóval nem szeretnék egy szedett vetett kínai vackokból összerakott parasztvakító szart venni, ha már veszek egyet. Milyen márkát vegyek???
Köszönöm az eddigi válaszokat!
-
Nagyon remélem, hogy lesz még valaki aki ír valami infót a kérdésemmel kapcsolatban.
1: Mi az a full műanyag laptop???
Én egy gamer laptopot szeretnék, olyan márkát, ami önmagában tartós és megbyzható, amelyik nem rak össze szart. Az ár most nem kérdés, az másodlagos, a lényeg, hogy ha már laptopot akarok venni, ami nem olcsó, akkor már a lehető leghosszabb távra.
Valaki tud ehhez hozzá szólni még? Vannak itt elég profik, akik ennél sokkal macerásabb kérdésre is NAGYON profi tudással válaszolnak :)
NOS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!