Le akartam tölteni egy programot az internetről és ezt irta ki, amit alább olvashattok. Mit csináljak most?
Figyelt kérdés
..... is unable to download files needed for installation. Please check firewall settings and retry installation.
A jelenlegi windows firewall beállitás: on (recommend)
Hol és hogyan lehet még megnézni, hogy milyen tűzfalak vannak a bépen és mik azoknak a beállitása.
Hogyan legyenek beálliva, hogy engedje a programot letöltődni?
2008. dec. 16. 20:45
1/4 anonim válasza:
Ki kellene kapcsolnod a tűzfalat. Azt, hogy van-e, csak te tudod, hogy telepítettél-e, vagy valakit odaengedtél a gépedhez, aki telepített helyetted.
2/4 yuda válasza:
Nem tudom-én óvatosan bánnék ezzel,mert lehet okkal nem engedi a tűzfal-milyen progit akarsz letölteni?
Ha letiltod a tűzfalad,sebezhetővé válik a géped a vírusokra-ez nem játék!
3/4 A kérdező kommentje:
Yahoo messengert szeretném letölteni.
2008. dec. 17. 14:18
4/4 anonim válasza:
hali, ha telepítettél tűzfalat akkor ki kell kapcsolnod a letöltés idejére, amikor pedig telepíteni szeretnéd akkor a tűzfalnak meg kell "mondanod" hogy engedélyezze a program futtatását, és használatát. Amennyiben nincs tudomásod affelől hogy telepítettél a gépedre külön tűzfalat akkor a windows alapértelmezett biztonsági rendszerét kell kiiktatnod a letöltés idejéig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!