Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 1.8t app chippelés csak boot...

Hurda David07 kérdése:

1.8t app chippelés csak boot módban?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Az lehetséges hogy 1.8t app seat leont csak boot módban lehet chippelni? Mert az eredeti program ki írásra került, meg is lett programozva viszont, most még egyszer megpróbáltuk ki olvasni és már hibakódot dobott fel és se írni, se olvasni nem lehet. Azért érdekel hogy akkor most csak boot mód ban lehet-e?

#chip #Kessv2
2022. márc. 8. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
14%
Ez bűncselekmény.
2022. márc. 8. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál, hogy valami CRC vagy netalántán rendes hash-alapú ellenőrzés van a szoftveren, hogy teljes-e az integritása? Ezek csak gyárban programozhatóak véleményem szerint.
2022. márc. 8. 21:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Az első embernek csak annyi hogy így jártam
2022. márc. 8. 22:22
 4/6 A kérdező kommentje:
2002 ben még nem volt olyan hogy csak gyárba programozható nagyon sok 1.8t írva van csak nem mindegyiket lehet obd-n keresztül valamelyikeknek szét kell szedni az ecu-t és csak úgy lehet
2022. márc. 8. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:
43%
Engem nem érdekel, sőt, sajnállak is, de sztem nem itt kéne propagálnod a dolgot.
2022. márc. 8. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
36%
Ennek mégis mi köze a programozáshoz
2022. márc. 9. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!