Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Jövőre szeretnék diákmunkát...

Jövőre szeretnék diákmunkát vállalni pesten lehetőség szerint informatikai területen (gazdinfos szakon vagyok másodéves),szerintetek melyik programozási nyelvre lenne érdemes ráfeküdni?

Figyelt kérdés

2022. márc. 7. 23:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3%

Nem szeretnélek elkeseríteni de nehéz lesz. Még OKJ-s pappíral is nehezen vesznek fel valakit aki 4évig progot tanult + 1 év szaaképesítés. Te pedig gondolom még OKJ pappíral sem rendelkezel mert akkor nem gazdinfora jelentkeztél volna. Szóval nulláról indulva egy olyan nyelv sincs amiből pár hónap alatt akkor tudáést szerzel hogy felvegyenek. Diákként pedig nem fognak veled kínlódni mert holnaptól azt mondod nem mész akkor nem mész, Szóval nekik nem térülne meg a befektetett energiájuk.

Ha Szofverfejlesztő szakra járnál egyetemre (mundjuk duálisba) akkor gyakornoknak felvennének de így kicsi az esély, ha csak nem beszélsz lyukat a hasukba.

2022. márc. 15. 19:15
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Az egyes egy idióta. A legtöbb diákszövetkezetnél simán kapsz IT diákmunkát ha már megvan egy év egyetemből és az angol megy társalgási szinten. Talán Schönherz a legjobb, de nagyon sehol ne számíts 1800-2500-nál nagyobb órabérre. Javával biztos gyorsan találsz munkát, ha pedig frontend akkor egy magabiztos JS és SQL tudás nem árt.
2022. márc. 15. 20:42
 3/11 anonim ***** válasza:
3%
A kettes egy idióta. Diakszövetkezeteknel nem hirdetnek IT diák munkát vagy ha igen az mind adminisztrációs munka. SQL-t meg minden középiskolába tanítanak, én is tanultam szóval sokra nem mész vele mert nem túl ütős kártya ha az infós diákok 80%-ka csípőböl kirázza
2022. márc. 15. 21:11
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
Te miről beszélsz? Tele van fejlesztői munkával az összes diákszövetkezet. Nem győzik keresni az egyetemre éppen csak betévedt embereket.
2022. márc. 15. 21:24
 5/11 anonim ***** válasza:
4%
Nem tudom te melyik bolygón élsz. Van pár darab de többsége csak adminisztráció munka. És azokkal szemben akik 4 évig progot tanultak + 1 év OKJ + egyetemen pár szemeszter azt nem fogja pár hónap alatt úgy behozni hogy versenyképes legyen a piacon
2022. márc. 15. 21:45
 6/11 anonim ***** válasza:
5%
Attól hogy hirdetnek pár állást az nem azt jelenti hogy mindenkit fel is vesznek.
2022. márc. 15. 21:47
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Bármelyik kurrens nyelvet. Az érdeklődésednek megfelelőt. Azt ami "fekszik" neked. De ne várj nagyon komoly feladatokat. És az 1. válaszadó egy idióta. Mi sok diák munkást fogadunk IT területen. Sokszor vannak olyan fejlesztések, hogy kell a plusz erőforrás. Igazán azt vettük észre, hogy az a legjobb ha olyan nyelven kezd egy kezdő programozni ami könnyen megyen neki. Mert különben szenvedés. Lehet itt mondani, hogy Go, meg C# meg PHP, meg JAVA meg mittom én még micsoda. Diák munkán kezdőként fontosabb, hogy mi passzol hozzád (és köszi előre is a lepontozást).

Most frontend fejlesztőt keresnek tucatjával. JS, PHP, SQL irányokkal.

Nálunk pl. úgy szokott lenni, hogy ha valaki bevállik diák munkásként akkor ha végzett és van éppen státusz fel is vesszük állásba. Sok kollégánk így lett felvéve hozzánk.

2022. márc. 15. 21:50
 8/11 anonim ***** válasza:
63%

Most megnéztem kivámcsiságbol egy diák munkát hirdető oldalt és az egész országban összesen 3 helyen keresnek Java programozót diákmunkást, oda is kell angol német nyelvtudás, Java ismeretek, objektum orientált programozás ismerete stb. Nem olyan egyszerű nullaról kezdeni. Illet e 1300-at fizetnek/óra

Az hogy valakit felvesznek dolgozni ha ügyes, ez mindenhol igymukodik, cégtől és munkakörtől függetlenül. Hülyék lennének egy jó diákot elengedni

Az is fontos hogy melyik régioban laksz. Mert Budapesten van az állások 80-ka de GYMS megyében konvergál a nullához nem csak informatikus állások de az informatikávol foglalkozó cégek száma is

2022. márc. 15. 21:59
 9/11 anonim ***** válasza:
57%
Te aztán kompetens lehetsz a szakmában ha 3 programozói diákmunkát találtál az országban...xd
2022. márc. 15. 22:24
 10/11 anonim ***** válasza:
21%
Egy oldalon néztem ott 3db volt. Azon az oldalon volt 3 hirdetés én nem azt mondtam hogy az egész országban csak 3 lehetőség van
2022. márc. 15. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!