Volt olyan kedvenc pc játékotok, ami ráfért egy 1,4 mb os floppyra, és több napig lekötött titeket?
Figyelt kérdés
1,4 mb os játékok#1,4 mb alatti élmények
2022. márc. 7. 11:57
1/7 Shaddark válasza:
Eye of the beholder sorozat.
Bár 2 floppy volt...
2/7 anonim válasza:
Prehistorik 2 - több hónapig lekötött, bár tegyük hozzá, hogy akkoriban 5-6 éves voltam, így nem tudtam végigrohanni rajta, de nagy élmény volt, amikor sok próbálkozás után végre sikerült egy nehéz rész.
3/7 anonim válasza:
A tetris elfért egy 360k-s floppyn is, úgy, hogy ott volt mellette az op.rendszer is.
6/7 fukapapa27 válasza:
Én floppyról a Wolfeinsteint úgy játszottam, hogy nem volt winyó a gépben! Mielőtt megtámadnátok engem a memória meghajtón keresztül tudtam ezt véghez vinni hát nem mondom, hogy zökkenő mentes volt de élveztem akkor is! És én is még a Prehistorik 2.-el rengeteget játszottam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!