Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Volt olyan kedvenc pc játékoto...

Volt olyan kedvenc pc játékotok, ami ráfért egy 1,4 mb os floppyra, és több napig lekötött titeket?

Figyelt kérdés
1,4 mb os játékok

2022. márc. 7. 11:57
 1/7 Shaddark ***** válasza:
100%

Eye of the beholder sorozat.

Bár 2 floppy volt...

2022. márc. 7. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Prehistorik 2 - több hónapig lekötött, bár tegyük hozzá, hogy akkoriban 5-6 éves voltam, így nem tudtam végigrohanni rajta, de nagy élmény volt, amikor sok próbálkozás után végre sikerült egy nehéz rész.
2022. márc. 7. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:
A tetris elfért egy 360k-s floppyn is, úgy, hogy ott volt mellette az op.rendszer is.
2022. márc. 7. 12:55
 4/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
31%
Winlinez
2022. márc. 7. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem van.

.kkrieger

2022. márc. 7. 16:19
 6/7 fukapapa27 ***** válasza:
100%
Én floppyról a Wolfeinsteint úgy játszottam, hogy nem volt winyó a gépben! Mielőtt megtámadnátok engem a memória meghajtón keresztül tudtam ezt véghez vinni hát nem mondom, hogy zökkenő mentes volt de élveztem akkor is! És én is még a Prehistorik 2.-el rengeteget játszottam! :)
2022. márc. 7. 19:18
 7/7 anonim ***** válasza:
LHX
2022. szept. 23. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!