Hogy oldjam meg, hogy ne laggoljon a Lost Ark (MMO játék)? Minden tippet elfogadok, kipróbálok!
Figyelt kérdés
Szóval a Lost Ark egy MMO játék, és elég népszerű, ezért én is kipróbáltam. Első pár napban nem volt semmi gond, de már egy hete ha belépek folyamatosan laggolok és lefagy, kb játszhatatlan, nem tudok mozdulni, megakad a kép, meghal a karakterem a csata közepén. Rá is kerestem, hogy mit tegyek (mert az a furcsa hogy pl LOL soha nem laggolt), de nem találtam megoldást eddig (turn off Firewall, Change NVIDIA Control Panel - nem váltak be). Mit tegyek, hogy normálisan működjön a játék? Valakinek bármilyen ötlete?2022. márc. 7. 10:08
1/3 anonim 

válasza:

Mi a baj egyáltalán? Kevés az fps, vagy nagy a ping? Előbbin úgy tudsz segíteni, hogy lejjebb veszed a grafikai beállításokat és/vagy beteszel egy erőebb grafikus kártyát. A pingen úgy tudsz javítani, hogy bezársz minden programot ami a netet használja, illetve közvetlenül a szolgáltató végberendezésébe csatlakozol kábellel, kiiktatva minden más routert, switchet.
2/3 Shaddark 

válasza:

3/3 Közveszélyes Kontár 

válasza:

nem tudhassuk hogy gepeddel mi tortetn hardveresen fizikalisan, szoftveresen
netedel mi tortent
meg kell nezned ha netkapcsolat rossz akkor nem feltetlen tudsz javitani ha szolgaltatoi gond van
hardverek haldokolhatnak ha eddig sose terhelted komolyabban gepet
rosszminosegu es/vagy hibas tapegyseg miatt elsosorban
de rosszul szelozo gephaz miatt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!