Ha van meglevő Xbox Game Pass Ultimate előfizetésem, akkor is érvényes, hogy ha veszek Goldot, azt át tudom konvertálni?
Figyelt kérdés
Van már több hónapja Ultimate-om, de olvastam, hogy van olyan opció, hogy ha valaki vesz egy Goldot (akár 3 évre), és vásárol rá egy Ultimate-et, akkor a Gold előfizetés Ultimate-re változik végig. Az összes helyen csak úgy találtam meg, hogy próbaverzióval volt leírva. Aktív előfizetéssel is lehet ilyet csinalni? Persze a Gold után nem 300, hanem a szokásos 4200-ért bőviteném Ultimate-re.
És ha lehet, akkor amikor lejár a mostani Ultimate, utána veszek valamennyi Goldot, majd amint azt aktiváltam, előfizetek Ultimate-re, és a Goldnak megfelelő időtartamú Ultimate-om lesz?
2022. márc. 2. 09:50
1/4 anonim válasza:
Ezt csak akkor lehet megcsinálni ha éppen NINCS Ultimate előfizetésed. Ha van akkor átkonvertálja a Goldot amit hozzáadsz (1 év gold kb 3 hónap GPU) és az nem éri meg. Tehát ilyenkor meg kell várnod amíg lejár az Ultimate teljesen, utána teszel 3 év Goldot a profilodra kódokkal és utána veszel 1 hónap GPUt 4200Ftért. Ekkor lesz 36 hónap GPUd 36 hónap Gold + 1 hónap GPU áráért.
2/4 A kérdező kommentje:
Szóval ha most ez a hónap lejár, akár másnap meg tudom azt csinálni, hogy veszek Gold-ot és utána fizetek elő újra az Ultimate-re? És akkor ha mondjuk 3 év a Gold, akkor 3 évig minden hónapban megkapom az Ultimate-et és nem von le mellé semmit?
2022. márc. 3. 14:11
3/4 anonim válasza:
Ha lejár akkor már másnap meg tudod csinálni. Csak ne felejtsd el kikapcsolni a folyamatos számlázást ami havonta vonja a pénzt. Igen ha 3 év Goldot ráteszel és utána felfrissíted 1 hónap GPUval akkor 3 évig nem von le semmit.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi:)
2022. márc. 4. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!