Egy Laptopon, ha nincs meg hozzá semmilyen papír, amit vásárláskor adtak, hogyan tudom megnézni, h van-e hozzá DVD író nem program, hanem hardver?
Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 14:43
1/7 anonim válasza:
driver a dvd meghajtohoz???az minek???
2/7 anonim válasza:
ird be googleba a laptop tipusát, és nézd meg a leirásoknál, hogy van-e benne.
3/7 anonim válasza:
Leolvasod a meghajtorol hogy iro vagy csak olvaso, de ha a laptop nem regebbi mint 4 ev, akkor szerintem tuti van dvdiro.
4/7 anonim válasza:
XP -n
Start menü > Sajátgépen jobb klikk, Tulajdonságok, Hardver fül, Eszközkezelőben megnézed:
5/7 anonim válasza:
ha DVD ROM akkor csak olvasó
ha DVD +/-R vagy DVD +/-RW akkor iró vagy újraíró is
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, úgy tűnik, h igen, csak azért kérdeztem, mert eddig ahányszor akartam kiírni dvdre fájlokat, kidobta a dvd-t üresen ... :( szal lehet, h a progival volt a gond, nem tudom ...
2010. szept. 12. 18:52
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!