Hogy növekedhet egy ismerősömnek az ismerőslistája Facebookon, aki már napra pontosan 1 hónapja, hogy nem online a Facebookon?
Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 00:46
A kérdező szavazást indított:
Lehet akiket még bejelölt csak most igazolnak neki vissza.
Lehet mégis online csak nem olyan sűrűn, hogy feltűnő lenne a számodra.
Még akár rendszerhiba is lehetséges.
5 szavazat
1/5 Laylah válasza:
Vagy az első, vagy offline-ra állította a messengert és nem rak ki semmit.
De "irigylem", hogy annyi szabadidőd van, hogy számon tartod, kinek hány ismerőse van.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon jó barátom már 8 éve és jó viszonyban voltam vele mindig is és egy kicsit hiányolom, hogy már napra pontosan 1 hónapja nem lehet róla tudni semmit sem.
Sem élőben, sem Facebookon, de az adatlapjára ha néha-néha ránézek mindig 1-el növekszik az ismerőslistája száma.
2022. febr. 28. 01:09
3/5 Laylah válasza:
Még az is elképzelhető, hogy ismerősnek jelöléskor a telefon értesítést küld (nekem pl. szokott), és csak elfogadja az értesítések közt, de nem lép fel.
4/5 Shaddark válasza:
Én is a mobilon fogadom / engedélyezem ezeket, évi 1-2 alkalommal lépek csak be. A messengert használom csak napi szinten.
5/5 Shaddark válasza:
Így szerintem a negyedik a helyes válasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!