Miért nem tudok belépni a sportszelet nyereményjátékra?
Figyelt kérdés
Mikor beakarnék lépni a kő-papír-olló nevű sportszeletes nyereményjátékba,azt írja,hogy sikertelen bejelentkezés pedig a felhaszn.nevet és a jelszót nem felejtettem el. Mi lehet a gond? Talán már vége a játéknak?2010. szept. 11. 21:23
1/3 hot_kiss válasza:
Meg kell nézni valahol, hoyg meddig tart a játék. Ha még aktuális, akkor próbálj új jelszót kérni, hátha valami kavarodás volt.. Ha ez sem jön össze, akkor talán írj nekik, ők jobban "otthon" vannak a dologban (:
2/3 anonim válasza:
Még nincs vége a játéknak, okt. 17-ig tart! Nekem meg nem töltődik be a játék nyitóoldala, szóval középen egy nagy fehér rész van. Engedélyeztem, hogy fogadja a sütiket az oldalról a gépem, de semmi változás. Írtam az oldal szerkesztőinek, de még nem válaszoltak.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Majd ha válaszolnak szólnál nekem? Köszi.
2010. szept. 18. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!