Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik lenne jobb számomra?

Melyik lenne jobb számomra?

Figyelt kérdés

Kinéztem magamnak ezt a számítógépet: [link]

viszont, vannak ugyanebből a típusból kb. 600-ért is látszólag nagyon pici eltéréssel tudásban.

Pl ez: [link]

Nem szeretnék rajta játszani stb.

Főleg iskolai használatra venném (word, excel, internetezés stb…)

Erre a célú felhasználásra jó az olcsóbb is? Mert nem vagyok jártas ilyen dolgokban ezért nem tudom, hogy nekem kell e a drágább változata.

Ja és mindenképp ebből a fajtából venném valamelyiket, mert kb már 1 éve beleszerettem és dolgozok érte.

Csak, hát lassan összejön rá a pénz és kéne a segítség a döntésben, mert ha tényleg főleg sulis célból használnám, de nagy érezhető különbség lenne a két fajta között, akkor nyilván gyűjtök még hozzá. Viszont, ha én nem érezném azt a kis különbséget ami van akkor az olcsóbbat választanám.

2022. febr. 21. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

Nem nagyon vagyok otthon a mobil processzorokban, de szerintem arra , amire akarod használni(word, excel, internetezés stb…), az első is tökéletesen megfelel. A második mellett szólna az i-7-es processzor és a 16 giga ram, de ez szerintem nem ér meg plusz negyed milliót.

Aztán lehet, hogy más meg másként látja.

2022. febr. 21. 15:15
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
Ezek nagyon túl vannak árazva!
2022. febr. 21. 15:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szövegszerkesztéshez én biztos nem adnék ki ennyit, viszont ha úgyis pénzt akarszvégetni, vedd a drágábbat. ismerősőm lányának valami gimis xarsághoz videót kellett vágniuk. (talán töri verseny), ahhoz hálás leszel a 16 GB ramért.
2022. febr. 21. 15:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első teljesítményét asus vivobook ban megkapod kb 260 ezer ft ért. Nyilván nem annyira prémium, illetve nincs érintőkijelző, de minden más azaz az i5 1135g, 8gb ram, 512gb ssd, intel iris xe ledes bill, illetve a windows az stimmel. Azért az nem kevés forint megtakarítás,a célnak meg 100% ban megfelel. Amúgy a régebbi játékokról sem kell lemondani egy ilyennel. Alkalmi játékra jók. A farcry3 pl fullhd high beállításon ok.
2022. febr. 21. 15:49
 5/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

tul premium

ha nem hasznalod ki nincs valos igenyed ra akkor valoban lehet

akar koztest is

van premium 250-500(650) kozotti arsavban is csak nem annyira

dragan eladhatosaga mondjuk lehet jobban megmaradna, csak azert a vevotabor kisebb a minel dragabb cuccokra...

2022. febr. 21. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem bántásból mondom, de world/ excel/ internetezésre szinte bármilyen laptop jó ami nem a legalsó kategória. Újabb i3as procik, 8GB rammal simán lekezelnek 1080p képernyőket 15'6os méretben. Igaz azokon nincs érintőképernyő, de 13.3 szerintem nagyon kicsi rendszeres szövegszerkesztésre.

Nem a reklám helye, de pl ez bőven kiszolgál mindent ami nem játék vagy videószerkesztés: [link] Biztos találsz ilyet más márkában is.

2022. febr. 23. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!