Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Honnan szerezhetnék hordozható...

Honnan szerezhetnék hordozható mikrofont videókészítéshez?

Figyelt kérdés

Már régóta szeretnék egy hordozható mikrofont, de egy minőségit, mégsem túl drágán azért. Egy tipikusan utcai videóforgatáshoz kellene, ahol nem látszik a mikrofon, mondjuk ilyen csiptethetősre gondoltam, aminek jó a hangzása. Árban mondjuk ha 10 és 20 ezer körüli lenne, az jó lenne.

(Kérlek ne hozzátok fel a Google-t, láttam mik vannak, de némelyik minőségileg 0, a másik meg kétséges hogy erre való-e, ezért jöttem segítségért)

2022. febr. 21. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

De nyilván

2022. febr. 21. 12:17
 2/3 anonim ***** válasza:

És amúgy milyen a NEM "hordozható mikrofon"..?

Ami be van építve a falba? Azokra mondják hogy a falnak is füle van? :)

2022. febr. 21. 14:23
 3/3 A kérdező kommentje:

1. válaszolónak: Köszönöm! :)

2. válaszolónak: Egy talpas asztali mikrofonnal nehezen lehetne éppen menet közben hangot rögzíteni, vagy csak idiótán nézne ki. Végül is az asztali gép is hordozható, mint a laptop csak kelleni fog pár töltőegység az útra is :'D

2022. febr. 21. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!