Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudok betűtípust átírni?

Hogyan tudok betűtípust átírni?

Figyelt kérdés
Van pár betűtípusom pl Dead Space, Resident Evil, Hitman, Predator, hogy csak párat említsek amikben nincs ékezet. Ezzel nincs is gond mert mondjuk MSN-nél akivel írok úgyis az arab betűket fogja látni, de engem zavar az arab betű a ciráda között, ékezet nélkül meg nem írhatok csak magam miatt. Szóval arra gondoltam hogy átírom a betűtípust úgy hogy egy betűt és annak az ékezetes változatát is egy karakter fog jelölni PL E-re és É-re ugyan az a dead space karakter fog nálam megjelenni, de a túloldalt nem, mivel mindkettő betű más forrást tartalmaz csak a külalak ugyan az. Elvben működhet de nem tudom hogy átírni a font filet illetve ha van egyéb meglátás esetleg megoszthatnátok velem.
2010. szept. 11. 18:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!