S. O. S! meghalt a gépem?
a gépem nem indul be!
Szóval power gomb után ventilátorok bepörögnek, minden led ami szokott világt, de a monitoron semmi, és a gép se tölt, mert miután felpörgeti a vinyót, hirtelen megálltja és kész. a BIOSomnak minden induléskor egy pityenésnek kel lennie, azsincs. mintha a hardwereim a semibe forognának :'( Nem olyan régi gép, win7 "menne rajta"... Legutóbb lazán játszottam, szabályosan gép leállt. Jah és a hiba óta ezeket prűbáltam: kábelek ujradugdosása, elem kivétele (hátha felejt)..., RAMokat ujrakivetem majd beraktam. PLS HELP! (haver gépéről irtam a kérdést)
ADATOK:
Gigabyte GA-M56S-S3 (a lényeg)
AMD AThlon 64 x2 5200+
2 db 1gb-os KingMax ddr2 800mhz RAM
Nvidia gForce 8600 GT
winyó Samsung 250GB sata II
a vinyó előzőleg nem sz@rakodott már...
valami szokatlan hang, esetleg szektorhiba javítás rendszer induláskor? stb.
a winyómmal sose volt baj :S gyors, ment minden. havonta töredezettségmentestettem...
hang nincs. semmi. örülnék ha valami bejönne. a monitor üres, egyszer próbáltam várni, hátha bejön, de pár perc után standbyba kapcsolt. a betöltő sipolás is hiányzik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!