Meg tudná mondani valaki hogy ebben a laptopban hány Watt a gpu és hány db a max ventilátor zaj?
"hány Watt a gpu"
Mármint a hőtermelése?
Lássuk a topiknyitó hozzászólásban szereplő forgalmazó specifikációit:
"Videovezérlő
...
NVIDIA GeForce RTX 3080 16GB GDDR6"
ha megnézed a GPU gyártójának oldalán:
szerepel:
"GeForce RTX 3080 Laptop GPU - GPU Subsystem Power (W): 80 - 150 W"
"és hány db a max ventilátor zaj?"
a ventillátor zaját nem darabra (db) mérik hanem decibelben (dB).
Egyébként rákeresel:
első találaton szerepel:
"The i9-11900HK processor stabilizes at ~103W of sustained power on the Turbo setting, which translates in frequencies of 4.2+ GHz, sustained temperatures in the low 90s C, scores of a little over 2200 points, and the fans spinning at about 55-56 dB at head-level."
Gyartokent pofam nem lenne Hddvel kirakni a gepet a promo oldalamon, marmint ezt a kategoriat.
Egyebkent szerintem x2 is lehet a zajt szamolni, mert egy ilyen gep ala ne 5000 Forintos hutopadot kepzelj el.
Gpu
Intel Iris Xe + up to Nvidia GeForce RTX 3080 Laptop 16GB (80W, up to 85W with Dyn Boost)
Szerintem jatekra nem alkalmas, marmint en biztos nem vennek Uhd lapost, mert a kartya nem birja. A 3080 kozul legalja szint, amit ki kell szorni..
Nekem Full Hd-s van 3080 135 Watt, de igy se olyan mint egy 3070 asztali.
Mit szeretnel rajta?
#3 ssd is van benne ugy ertelmezem
vagy baj hogy hdd is van benne? Az is valamennyi zajt ad ki persze foleg mert 7200 as
ilyenekrol top cuccokrol mindenkepp van sok teszt csak keresd meg oket neten es megnezed ennyi
zaj a terhelestol is fugg
ha nem hasznalod ki halkabb lesz
de akkor "minek"
ha kihasznalod akkor meg el kell viselned
Minden laptop hangos zavaro terhelve, nincs olya amelyik nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!