Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért villog a monitoron a LED?

Miért villog a monitoron a LED?

Figyelt kérdés

Amikor bekapcsolom a gépet, kéken villog a monitoron a LED, a képernyő meg sötét marad.

Eltelik bizonyos idő (amióta ezt csinálja egyre több és több) aztán magától bekapcsol és működik.

(Kikapcsolt állapotban narancssárgán világít, bekapcsolva kéken, ha ez számít valamit. Valamint ami még fontos lehet, hogy alaplapról megy a monitor, nincs a gépben videókártya.)

2022. febr. 17. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Halódnak a kondenzátorok a monitorban, ezért nincs meg a megfelelő tápfeszültség. Kell neki egy kis idő, míg "bemelegszik".

Nemsokára teljesen megadja magát. Érdemes lenne cseréltetni a kondikat. Az alkatrész nem kerül sokba, a munkadíj már más kérdés.

2022. febr. 17. 19:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen monitorom. Bekapcsoláskor egy pillanatra felvillant, aztán semmi. Szétszedtem, 2 púpos kondi volt a tápban. Volt itthon egy rossz, régi képcsöves tv. Abban pont voltak olyanok, amilyen nekem kellett. Kiforrasztottam, a monitorba beforrasztottam. Azóta is tökéletesen működik.

A kérdés a te esetedben az, hogy ér-e annyit az a monitor(mert gondolom nem lehet mai darab, ha púposak a kondik), mint amennyibe a javítás kerül. Persze, ha te magad is meg tudod csinálni, akkor tényleg csak fillérekbe kerül(a kondik darabja 80-100 forint).

2022. febr. 17. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!