Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Igaz az hogy ha sűrűn teszem...

Igaz az hogy ha sűrűn teszem ujra a rendszert akkor elromolhat a számítógépem? Hogy sűrűn az ijen 2 hónapot jelent.

Figyelt kérdés
egyik haverom mondta hogy ha sűrűn teszem ujra a rendszert a gépmen akkor a merevlemez behalhat de sztem hogy ha attól behalna akkor attól is ha vmit telepítek rá... nem nagyon hiszek benne de lehet benne vmi igazság??
2010. szept. 11. 15:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Másfél éves a gépem, azóta van rajta a Windows XP SP3, még nem kellett újratelepiteni. ESS a védelme (valódi licenszes).
2010. okt. 25. 12:53
 12/13 anonim ***** válasza:
TryApp: nem a nyomtató CD-je kell neki?
2010. okt. 25. 12:57
 13/13 anonim ***** válasza:
TryApp HP nyomtató. Én már kilőttem egyszer és mindenkorra a nyomtató (HP) és a Nero (íro-olvasó) CD-jén található állandó kapcsolatot a gyártóval. Már a telepítésnél tanácsos ezeket az erőszakos reklám-kapcsolatokat (ráadásul még fertőzés veszélyesek is) véglegesen letiltani. Semmilyen hátrányt nem jelent egy otthoni gép esetében.
2010. okt. 25. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!