Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Üdvözlet mindenkinek..... Vid...

Gyurkoczy kérdése:

Üdvözlet mindenkinek..... Videókat szoktam készíteni, feltöltöm a YT-ra....innen megosztom a FB-ra.....Most csak a a videó linkjét tudom osztani a videót nem.Hogyan tudnám a videót is megosztani....??? Köszönet....

Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Töltsd fel facebookra a videó fájlját.
2022. febr. 13. 13:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Privátban már írtam......itt is leírom....

A zene miatt a FB nem engedi a feltöltést......eddig a YT.pn keresztül megosztással mindent elfogadott....

2022. febr. 13. 14:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönet....feltöltöttem.....a zenét nem mindenütt lehet hallani....
2022. febr. 15. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne használj zenét, vagy fizess érte, hogy használhasd!

A zene más valaki alkotása, ő döntheti el, hogy hagyja-e használni vagy nem. A legtöbb zenét a legtöbb nagy oldal letiltja. Ha nem akarod, hogy korlátozzák a videóidat, akkor vannak olyan oldalak, mint Epidemic Sound, Artlist.io, Musicbed, stb. ahol valamilyen díjazás ellenében engedélyt adnak a zenék használatára és azokat a zenéket nem fogják az oldalak letiltani.

2022. febr. 18. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!