A Duolingon 2 hetes ingyen verzióról vélemény?
Figyelt kérdés
Ha a két hét letelte előtt lemondod, akkor valóban nem kell fizetni érte? Csak azért akarom kipróbálni, mert a 350 napos szériám odaveszett és mivel nincs elég gyémántom, vagy mi a lekvár ezért kiakarom próbálni ezt a Duolingo Plus-t mert ezen belül van ingyenges helyreállító.
Szóval valóban ingyenes 2 hétig? Nem átverés?
2022. febr. 13. 12:03
1/2 anonim válasza:
Szia. Nekem működött 2 hétig a díjmentesség. Meg is szerettem, hogy nem kell idétlenkedni a felugró reklámokkal - el is indult az előfizetés.
2/2 anonim válasza:
Szerintem jó az ingyenes is. Én nem próbáltam, de világosan ki irja, hogy ha lemondod a megadott idő előtt azt hiszem 14 nap, akkor nem kell fizetni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!