.Tudok offline módban játékot telepitení a Xbox Serie X-re akkor mindenkép CD-ről tudom meg tenni csak?Vagy CD-ről is tudok játszani?
Köszönöm a válaszod!
(Hülye kérdés,de előbb is írtam nem vagyok e téren jártas)De ha megveszek egy játékot mondjuk Konzolvilágban ott CD-t kapok,igaz?
Nem CD-t kapsz, mert arra már 10+ éve nem fér rá egy átlagos játék, hanem (gondolom) Bluerayt.
Amúgy nem javaslom azt, hogy teljesen offline legyen a konzolod. Ma már a legtöbb játék eléggé, hogy is mondjam... félkészen jön ki. Már a megjelenés első percében úgy indítanak a játékok, hogy day one patchet töltenek le. Általában hetekig, hónapokig a megjelenést követően ömlenek a fontosabb javítások, amik nem feltétlenül szükségesek a végigjátszáshoz, de kicsit csonkolt élményt jelenthet így a játék.
A Series konzolok első üzembe helyezésekor mindenképpen szükséges internetkapcsolat. A gép lefrissíti magát és profilt is csak így lehet létrehozni.
A játékokat vagy a boltban kapható lemezekről (BR vagy Bluray lemez, egy olyan "CD" amire sokkal több adat fér, az Xbox lemezek általában 50GBosak) vagy netről tudod telepíteni. Telepíteni kötelező, játékok nem a lemezről futnak már nagyon rég. Frissíteni nem kötelező, de erősen ajánlott, frissítés nélkül maximum offline lehet játszani a játékokkal. Az utóbbi évtizedben nagyon elterjedt azonban hogy sok játéknak csak a része van lemezen és a többit le kell tölteni (pl Halo Infinite) vagy hatalmas frissítéseket kapott a játék. Például a 2016os Doom játék esetén ha beteszed a lemezt akkor le kell töltened az egész 60GBos játékot újra, mert a lemez annyira elavult.
Emellett érdemes tudni, hogy sok crossgen (One és Seriesre is megjelent a játék) cím esetében amelyik mindkét generáción működik, a lemezen az Xbox One verzió található csak meg és a Seriest mindenképpen le kell tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!