Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy 14" monitor nem tul kicsi...

Egy 14" monitor nem tul kicsi laptopnak?

Figyelt kérdés
Kaptam egy laptopot ami tetszik csak eddig mindig PC volt es ott ily 22 inches monitorom volt. Valyon nem tul kicsi a 14" jatszani meg filmet/videot nezni hasznalnam koleszban:)

2022. febr. 10. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

hát játékra nem a legjobb

nekem 14''-os laptopom van, azon játékot fejlesztek (egyszerűbb 2D-s dolgokat), programozok, filmezek (de csak úgy, ha az ölemben van)

2022. febr. 10. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 13"os laptopról lolozok sokszor, de van egy 22 colos monitorom, amire rá szoktam kötni. 13 col nem sok, de elég nekem.
2022. febr. 10. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A 22 inch-eshez képest kicsi, csak hát a laptop kijelzője nem szokott nagy lenni, egy 17 inch-es is nagyobb már az átlagnál.
2022. febr. 10. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kell hozzá egy külső monitor és kész.

Hozzátéve a 14"-os méret elég nagy előny hordozásnál.

2022. febr. 10. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést teljesen felesleges volt kiírni, mivel már megkaptad. Úgyis szubjektív a dolog, talán játéktól is függ. Remélem nem attól félsz, hogy "ciki"... Vannak bőven gaming notebookok ilyen méretben is.
2022. febr. 11. 09:09
 6/7 anonim ***** válasza:

#5.Bár több lenne, iszonyat feláras a kis méret abban a szegmensben sajna.

Vannak persze munkagépek is, mint pl. a Swift X, de azért messze nincs olyan jó hűtése mint egy G14-nek, ár differencia meg nem kevés...

2022. febr. 11. 10:23
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 Rendben, igazad van, az talán túlzás volt, hogy bőven...
2022. febr. 11. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!