Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért drágább a Google tárhely...

Miért drágább a Google tárhely mint az Icloud?

Figyelt kérdés

2022. febr. 9. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Sztem az apple termékek elég túlárazottak ahhoz, hogy tartalmazzák azt a szolgáltatást is, legalábbis bizonyos %-ban. :)
2022. febr. 9. 17:49
 2/4 anonim ***** válasza:
4%

Túlárazott? Nézd meg a most megjelenő új samsung telefonokat! Nem elég hogy samsung, nem elég hogy android még drága is... Na ez a túlárazás!

iCloud 50GB 299Ft/hó

Google Drive 100GB 6490Ft/év vagyis 540/hó, tehát 270Ft az 50GB havonta

-29 Ft

Apple 200GB 899/hó

Gppgée 200GB 10990/év 915/hó

+16Ft

Apple 2TB 2990/hó

Google 2TB 35990/ás 2999/hó

+9Ft

Igen... tényleg annyival drágább a google tárhelye hogy megéri ezért verni magad a földhöz, :D

Egyébiránt pedig nem csak tárhelyet bérelsz ezért a pénzért. De ezt biztosan tudod, hiszen vetted a fáradtságot és végigolvasdtad a tájékoztatót... igaz? :)

2022. febr. 9. 18:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Bocsáss meg tájékozatlanságomért, valóban nem olvastam el apróra mindent, és azért írtam ki, hátha lesz valaki, aki leírja nekem a lényeget.

Írtál is meg nem is, ez így elég kevéske. (ráadásul havi előfizetést hasonlítasz össze évessel)

Remélem lesz valaki aki kisebb lóról el tudja magyarázni.

2022. febr. 9. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Te is elolvashatod nyugodtan, hogy mit tartalmaznak a szolgáltatások, és le fogod tudni vonni a konklúziót.

"ráadásul havi előfizetést hasonlítasz össze évessel"

Összehasonlítanám szívesen az éves crapple csomagokat a gugli évesével... csak a helyzet az, hogy almáék nem adnak ilyen.

2022. febr. 9. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!