Miért drágább a Google tárhely mint az Icloud?
Túlárazott? Nézd meg a most megjelenő új samsung telefonokat! Nem elég hogy samsung, nem elég hogy android még drága is... Na ez a túlárazás!
iCloud 50GB 299Ft/hó
Google Drive 100GB 6490Ft/év vagyis 540/hó, tehát 270Ft az 50GB havonta
-29 Ft
Apple 200GB 899/hó
Gppgée 200GB 10990/év 915/hó
+16Ft
Apple 2TB 2990/hó
Google 2TB 35990/ás 2999/hó
+9Ft
Igen... tényleg annyival drágább a google tárhelye hogy megéri ezért verni magad a földhöz, :D
Egyébiránt pedig nem csak tárhelyet bérelsz ezért a pénzért. De ezt biztosan tudod, hiszen vetted a fáradtságot és végigolvasdtad a tájékoztatót... igaz? :)
Bocsáss meg tájékozatlanságomért, valóban nem olvastam el apróra mindent, és azért írtam ki, hátha lesz valaki, aki leírja nekem a lényeget.
Írtál is meg nem is, ez így elég kevéske. (ráadásul havi előfizetést hasonlítasz össze évessel)
Remélem lesz valaki aki kisebb lóról el tudja magyarázni.
Te is elolvashatod nyugodtan, hogy mit tartalmaznak a szolgáltatások, és le fogod tudni vonni a konklúziót.
"ráadásul havi előfizetést hasonlítasz össze évessel"
Összehasonlítanám szívesen az éves crapple csomagokat a gugli évesével... csak a helyzet az, hogy almáék nem adnak ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!