Miért fagy le a gép ilyen sokszor?
Figyelt kérdés
Általában böngészni szoktam és mellette pár alkalmazás szokott futni de nem olyan sok szóval a memóriával se lehet gond mert meg is néztem.8gb ram van a gépben és egy 480 gb ssd és
abból 260gb szabad ja és a win10 az ssd-n van nem a hdd-n.
Ha nézek egy videót vagy éppen zenét hallgatok és le némítom és vissza akkor ilyen egy-két másodpercekre meg akad,de nem csak ilyenkor,ha böngészek átváltok a másik lapra vagy alkalmazást váltok akkor is ugyanígy be akad.
Ha valaki tudna segíteni vagy bármi annak köszönöm!
2022. febr. 8. 23:22
1/11 anonim válasza:
A memória is lehet hibás a méretétől függetlenül. Vagy az alaplap, vagy a táp, vagy a proci... bármi lehet. Végig kéne tesztelgetni az alkatrészeket.
2/11 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem egyébként hogy laptoról van szó és hogy 1 éve lett újra rakva és aktiválva a win,aztán utána nem csinált ilyeneket kb 2 hónapig.a memóriák 2400 mhz-sek és ddr4 gondolkoztam hogy lehet hogy valami el lett rontva újra rakásnál mert előtte nem volt semmi akadás csak lassabb volt a hdd miatt de akadás nem volt mint most
2022. febr. 9. 00:57
3/11 anonim válasza:
Ez memória hiba lesz szerintem. De ezt csak teszteléssel lehet kiszűrni. Leírnád a gép tulajdonságat? Pl processzor tipusa, stb
4/11 A kérdező kommentje:
Van benne egy i3-8130u 2.20GHz proci. Még van benne egyAmd radeon 530 és egy intel uhd graphics 620.
2022. febr. 10. 19:50
5/11 A kérdező kommentje:
Windows 10 pro de ez nem számít annyira szerintem, még valamit írjak róla?
2022. febr. 10. 19:51
6/11 anonim válasza:
Nálam memoria csinált hasonlót. Szerencsém volt, mert kivettem a foglalatból majd vissza a helyére, és utána működött rendesen.
7/11 A kérdező kommentje:
6-os
és nem kellett semmi mást csinálni csak kivenni és visszarakni a helyére?
2022. febr. 10. 21:57
8/11 anonim válasza:
Igen, valószínű kimozdult valahogyan.
9/11 A kérdező kommentje:
De mivan akkor ha a feladatkezelőbe meg a rendszernél is 8 gb-ot ír,lehetséges hogy akkor is kimozdult?
2022. febr. 10. 23:14
10/11 anonim válasza:
Azt passzolom, én n néztem, hogy mennyit ír, csak kipróbáltam hátha kimozdult. Bejött, azóta minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!