Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minecraftba építettem egy MOB...

Ismeretlen600 kérdése:

Minecraftba építettem egy MOB xp farmot többi lent.?

Figyelt kérdés
Az első 1-2 napba tökéletesen működött jöttek is a mobok rendesen azonban az elmúlt 1 hétben 5 percenként jön konkrétan 2-3 db. Fel építettem gondolván valami biztos szét cseszte fent a farmot de minden rendben volt, sötét volt víz is folyt szóval teljesen tanácstalan vagyok. Mit lehetne csinálni? Van valami parancs amit a chatbe beirva több MOB tud lespawnolni vagy mit kellene csináljak?

#Minecraft #Minecraft MOB farm
2022. febr. 7. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A spawnolás több mindentől függ. Egy adott területen belül csak bizonyos számú mob tud spawnolni, nézd meg, hogy a farmon kívül nem spawnolnak e valahova, illetve, hogy nem akadnak-e el a farmban. A másik az hogy a playertől csak bizonyos távolságra (olyan 50 blokkra, bár ebben nem vagyok biztos), tudnak lespawnolni, és 1.18-tól csak is 0 light levelen
2022. febr. 7. 14:47
 2/10 A kérdező kommentje:
1.17.1en játszok, farmon kívül nem tudnak spawnolni ugyan is egy tengerre építettem a farmot és fel építettem 190 blokra itt csináltam chunkon belül egy placcot ugye 16x16ost és erre húztam fel a farmot
2022. febr. 7. 14:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Singeplayerben játszol? Mert ha multizol akkor mások körül is spawnolnak mobok, azok is lehúzzák a mobcapet.
2022. febr. 7. 15:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Aternos saját szerver 2en szoktunk néha napján játszani a haverokkal de most pl magam vagyok és keserves alig jön 10 perc alatt pár MOB. De amikor megépítettem fent voltunk 3an is és úgy jöttek a mobok hogy fél óra alatt 0 rol 30as szintű lettem
2022. febr. 7. 16:22
 5/10 Gofrisütő ***** válasza:
100%
Mennyire vagy messze a farmtól? Ezt már megkérdezték, de ha fölötte vagy 50 blockkal, akkor a farmba tudnak spawnolni mobok, de víz alatti bányákba nem.
2022. febr. 8. 09:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

a víz alatti bányákat világítsd ki, vagy fedd le a padlózatokat félblokkokkal.

És ha a mobfarmban elakadás lenne: tegyél a víz fölé (vagy ahol le kell esniük) lenyitott csapóajtókat, azokat egész blokként érzékelik és rámennek, le fognak esni ahova kell.

2022. febr. 9. 18:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Elég magasan van a farm ahoz hogy lent spawnoljanak mobok.
2022. febr. 11. 16:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Most léptem be 1 hét után kB most meg már spawnolnak rendesen. Pedig nem nyúltam semmihez...
2022. febr. 11. 16:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

verzióváltás történt?

némelyik kevésbé stabil, az 1.18.1 pl stabil

2022. febr. 11. 16:52
 10/10 A kérdező kommentje:
1.17.1 de egyszer jönnek egyszer nem úgyhogy nem igazán értem de mindegy :D
2022. febr. 15. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!