Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem megfelelő...

Tudnátok nekem megfelelő laptopot linkelni?

Figyelt kérdés

Adobe programok használatára kellene, max. 140e környékén.

Pl. amit kinéztem:

[link]

[link]

2022. febr. 5. 12:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

adobe reader még menni fog ezeken, de photoshop és illu már befagyaszthatja, premier prot meg meg se próbáld :D

Ennyiért inkább használt gépet nézzél, mondjuk ha lenovonál maradunk, akkor thinkpad-et.

2022. febr. 5. 12:24
 2/13 anonim ***** válasza:
A régi photoshop, illustrator elmegy a gyenge gépeken is, mert akkor még csak az volt. Már ha anno megvette ezeket, mert ma már csak az újak kaphatók, azok is a lehúzós előfizetéssel. A régit megvetted és ma is használhatod, gyenge gépeken is.
2022. febr. 5. 12:51
 3/13 A kérdező kommentje:

Akkor min menne el a ps, illustrator, indesign és társai?

használtat nem szeretnék....:'(

2022. febr. 5. 13:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én helyedben használtat vennék mégis, pl. westnotebook-ról, vagy hasonló weboldalról. Adnak rá garanciát, plusz vehetsz rá kiterjesztettet Használt üzletivel sokkal többre mész, 140-ért egy újnál örülj ha a böngésző nem akad...
2022. febr. 5. 14:20
 5/13 anonim ***** válasza:
Még 2x ennyiért is csak viszonylag gyenge gépek vannak ilyenekhez.
2022. febr. 5. 15:32
 6/13 anonim ***** válasza:

1# vagyok. ha nem akarsz használtat venni, akkor duplázni kell a rá szánt összeget vagy nem laptop-ba gondolkodni és egy asztali PC-t össze rakni.

Itt a ps gépigénye.

[link]

2022. febr. 5. 15:33
 7/13 anonim ***** válasza:

170e Ft a legolcsóbb gép, amit félve ugyan, de ajánlani mernék (Adobe tapasztalat nélkül).

[link]

2022. febr. 5. 15:43
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, rendesek vagytok!:) Akkor kénytelen leszek többet szánni rá. Ha még van tippetek (akkor akár 300 körül), akkor írjátok meg, köszi☺️
2022. febr. 5. 17:41
 9/13 anonim ***** válasza:
48%
140 helyett rögtön 300, kemény. Ennyiért már színt is választhatsz :) Nagy a választék, szerintem nézz körül, mondjuk ár szerint csökkenő sorrendben. Lehet, hogy valami elvárás lesz, ami eddig nem volt.
2022. febr. 5. 19:00
 10/13 anonim ***** válasza:

200 ezer ft alatt semmit nem vennék, azok műanyag gagyik, csak csillognak, de ha megnyitsz valamit... 300 ezerért vannak jó laptopok.

[link]

2022. febr. 5. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!