Van-e Veszprémben olyan nyilvános számítógép, amire
fel van telepítve a NAV-os ÁNYK nyomtatványkitöltő
program?
Figyelt kérdés
Olyan helyet keresek, ami nyitva van hétköznap 16:00 után, vagy hétvégén és ingyenes a géphasználat. Nem NAV-os ügyben kellene, de amit szeretnék, ahhoz is ez a program kell, és nem szeretnék egyetlen ügy miatt 2 programot (JAVA + nyomtatványkitöltő) feltelepíteni a gépemre. (A telepítésekhez amúgy sem értek, a legtöbb programot tudom használni, vagy ha nem, akkor előbb-utóbb rájövök, de a "Beállítások" mindig azt jelentette, hogy "Ne piszkáld!" és kb. így vagyok a telepítésekkel is.)
Miből gondolod, hogy nincs? Miért ne lenne biztonságos? Biztosan van valahol, de hol? Nem tudom elképzelni, hogy mindenki egyénileg telepít akár együtt ūgy miatt is ..
2022. febr. 4. 06:36
3/32 A kérdező kommentje:
Egyetlen ügy miatt. Így akartam írni.
2022. febr. 4. 06:37
4/32 anonim válasza:
Egyszer feldobtam én is, egyetlen ügy miatt. Azóta ott van. Egyszer újra kellett használnom. Nem kér enni.
2022. febr. 4. 12:32
5/32 A kérdező kommentje:
Mielőtt kiírtam a kérdést, megpróbáltam telepíteni a programot a gépemre, de nem indul el. A rendszerben kellene beállítani valamit, hogy engedélyezve legyen a program a gépen. És ezzel már nem akartam foglalkozni, ennyire nem értek hozzá. Ezért kerestem volna más megoldást. A legegyszerűbb egy nyilvános gépen lenne.
4. válaszolónak ez a válaszom. Nem akartam elárulni egy sikertelen próbálkozást, de sikerült kiszedni belőlem.
1. válaszolónak még csak annyit, hogy KELL lenni ilyen nyilvános gépnek, mert lenne rá igény. A kérdés csak az, hogy HOL! Az nagyon buta kifogás, hogy "nem lenne biztonságos".
Ezek miatt az 1-es válasz nem hasznos, a 4-es félig hasznos. Továbbra is várom az ötleteket, hogy hol van ilyen lehetőség.
2022. febr. 4. 21:15
6/32 anonim válasza:
Adó és Bank ügyeket NEM nyilvános gépen intézünk!!!
2022. febr. 4. 22:20
7/32 A kérdező kommentje:
6. Ez sem hasznos válasz. Először is: más hivatalos ügy, nem pénzügyi jellegű. Másodszor: ne azt keresd, hogy mit hogyan nem lehet megoldani, hanem azt, hogy hogyan lehet!
2022. febr. 5. 07:13
8/32 A kérdező kommentje:
8. ez eddig a legjobb válasz. Ha biztosan tudnék olyan ismerőst, akinek a gépén van ilyen, akkor vagy elmennék hozzá és megcsinálnám ott, vagy átküldeném neki az adatokat, ahogy javasoltad. De sajnos egyik ismerősömből sem nézem ki, hogy feltelepítette.
2022. febr. 5. 17:38
9/32 anonim válasza:
Nem sértésből, jó hogy elismered magadról, de ha nem vagy annyira képben a számítógépes dolgokkal, akkor nagy az esélye hogy valami személyes adatokat tartalmazó fájlt felejtenél a nyilvános gépen vagy ilyesmi.
Amit javasolni tudok, hogy kérdezz jobban körbe az ismerőseidnél.
Lehet hogy most nincs felrakva nekik, de hátha valaki fel tudja rakni, vagy van fia-lánya-unokája-testvére, aki megrakja a gépére, esetleg a tiedre.
2022. febr. 9. 10:24
10/32 A kérdező kommentje:
Félig hasznos válasz. HASZNÁLNI tudom a programokat, így nem felejtenék semmit a gépen (persze lehetnek ilyen emberek, de nem én), csak a BEÁLLÍTÁSOKHOZ ÉS A TELEPÍTÉSHEZ nem értek, ezért lenne szükségem a nyilvános gépre. Ismerőseim közül nem tudom, kinek lenne ilyen, nem igazán tudom elképzelni senkiről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!