Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van olcsó sms tárhely? (lent)

Van olcsó sms tárhely? (lent)

Figyelt kérdés

Olcsó sms tárhely érdekelne ahol FUTTATHATÓ torrent oldal és nincs tiltva mint pl. a tárhelyem.net-nél.

Pár napja írtam a tárhelyem.net-nek egy levelet amit nem jó modorukban küldtek. Tudom, hogy én is hibáztam de azért normális cég normális választ küld ezért is sza*om le őket :)

A levél:

Kedves Dávid!

Nincs!! De ha elolvasta volna az ÁSZF-et, akkor ez nem lenne kérdés.

Tehát az árak körülbelül ugyan ilyenek legyenek mint a tarhelyem.net-nél és minnél jobb lenne a magyar de nem muszáj. Jah és adjanak aldomaint mert most még nem tervezek domaint :) Majd esetleg egy .info-t

2010. szept. 10. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Teljesen jó volt a viszont válasz. Előbb keresni kell, elolvasni aztán utána kérdezni ökörségeket. Nekem sem lenne kedvem a lusta üres fejűeknek modoros leveleket fogalmazni. Torrentezni vágyó vérpistikéket amúgy a magukra igényes emberek le is szarnak ;).
2010. szept. 10. 16:54
 2/2 anonim ***** válasza:

mert a torrentezést a magyar törvény is bünteti.

Pár napja a veszprémi kollégiumban volt razzia.

szolgáltatót te NEM fogsz találni, akik futtatnak. Mindenki úgy csinálja, hogy beviszi a gépét egy szerverfarmra, és azon fut, ha eddig nem vetted volna észre.

2010. szept. 10. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!