Kulfoldon ezt az ekezetek nelkuli irast megtudom valtoztatni valahogy?
hát ha fel van telepítve a magyar nyelvi csomag akkor a billentyűzet beállításait kell magyarra rakni, persze nem árt egy magyar billentyűzet sem, mert úgy egyszerűbb
amúgy karaktertábla (kellékek > rendszereszközök)
írok egy másik variációt amit egyszer végigcsináltam...ez angol xp-hez van:
3 rövid lépésben
egy feltelepített magyar xp-ből ki kell másolni a megfelelő adatokat a következőféleképpen: regedit-parancs futtatása TC-ből -ott található: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts
Ott keresd ki a magyar ágat /0000040E/és az egész mappáját másold ki,illetve még jegyezd meg a dll fájl nevét,mert ezt pedig a
windows/system32-ből kell kimásolnod/kbdhu.dll/.következő lépésként ezt a két részt másold az angol xp azonos helyeire és, majdnem készen is vagy.
végül az angol xp /control panel/vezérlőpult/ Regionalbe és Language keyboard opciónál keresd ki a magyart és aktiváld! itt megadhatod bill.parancsként az átváltást,vagy ezt adod meg fő nyelvnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!