Nyomtató kétoldali (manuális) nyomtatásnál összekeveri az oldalakat, mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Van egy samsung xpressz nyomtatóm, 5 éves. Egy ideje már ha pdfben vagy wordben beállítom a 2oldali nyomtatást, amit manuálisan kell cserélnem, valamiért összekeveri az oldalakat, pl. a második oldalra a 12-es oldalt nyomtatja, látszólag minden logika nélkül. Nem értem miért keveri össze, korábban soha nem volt ezzel baj. Miért csinálja ezt?2022. febr. 2. 09:52
1/7 anonim válasza:
Nincs valamilyen plusz mód beállítva? Pl. füzet nyomtatása, mert a jelenlegi beállítás olyan, mintha a kinyomtatott anyag félbe lenne hajtva és lapozható lenne, így eszerint rendezi nyomtatáskor az oldalakat.
Itt a mintán látszik, hogy egy 8 oldalas füzet esetén a 8-as és 1-es oldal is egy lapra kerül.
2/7 anonim válasza:
Beállításoknál bepipáltál valamit amit nem kellett volna...
3/7 A kérdező kommentje:
Nem, nincs ilyen beállítva, ráadásul már ez egy hónapok óta fennálló probléma :/ Direkt mindent végigkattintgatok, hogy nincs-e valami egyéb beállítva, de nem találok semmi pluszt. Az első oldal másik oldalára még rárakja a 2. oldalt, utána teljes zavar, össze-vissza nyomtatja egymásra az oldalakat, a végefelé meg egyoldalasban dobja csak ki. Olyan is van, hogy nagyobb oldalmennyiségnél egy darabig jól megy, utána meghülyül.
2022. febr. 2. 10:00
4/7 A kérdező kommentje:
A nagyobb mennyiség alatt pl. volt olyan 120 oldalnál, hogy az első 30-40 oldal, még később 1-1 jól volt, a többi meg össze-vissza.
2022. febr. 2. 10:04
5/7 anonim válasza:
Hogy nyomtatsz technikailag? Pl teljes dokumentum páratlan oldalak, majd fordítás, és utána páratlan?
6/7 A kérdező kommentje:
Mindig is úgy nyomtattam, ahogy a gép akarta, szerintem a páros oldalakat nyomtatja, és utána azt visszahelyezem, és rányomtatja a páratlanokat.
2022. febr. 3. 11:12
7/7 anonim válasza:
Ertem, probald meg azt a modszert, hogy direkt kuldod ra eloszor csak a paratlanokat, megnezed mizu, forditasz, es ra a parosakat. Csak figyelni kell az oldaltukorre (na meg fej-lab pozicio).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!