Miért nem működik a GTA 5?
Figyelt kérdés
Sziasztok,én xbox 360 on játszok GTA 5 Story módot, és azt szeretném megkerdezni hogy amikor be megyek egy fegyver boltba akkor csak néhány fegyver van feloldva hiába szereztem meg őket, pl minigun
Vagy hogyan tudom unlockolni Trewoldot? Köszönöm előre is!
2022. febr. 1. 12:08
1/8 anonim válasza:
Úgy hogy játszod tovább a történetet.
2/8 A kérdező kommentje:
Es ezt hogy kéne?😂 Hiába viszek ki Challangeket, semmi.
2022. febr. 3. 00:19
3/8 anonim válasza:
Várj kitalálom, ott akadtál el a történetben hogy egy ilyen ipari épületben egy rablást készítetek elő Lesterrel?
4/8 A kérdező kommentje:
Hát, amikor be lepek általában bedob a játékba, azaz azt csinálok amit akarok, de amikor egy másik profilal lepek be a játékba akkor igen egy rablás tortenik, ha azt folytatnám mi torténe?😃
2022. febr. 3. 11:37
5/8 anonim válasza:
Akkor folytatódna a történet. Értelem szerűen megnyilnának a további dolgok, idővel ahogy viszed előre a történetet, fegyverek, Trevor karaktere stb...
Ha tényleg ott vagy ahol gondolom, sokan szoktak ott elakadni, mert nem értik a játék angol utasításait. Ott az lenne a lényeg ha tényleg ott van az elakadást, hogy egy megfelelő gyorsaságú négy személyes menekülő autót kell elhelyezni a megfelelő területen az akcióhoz.
6/8 anonim válasza:
Illetve ebből a videóból már ki volt vágva de úgy kell hogy utána felhívod Lestert és akkor lesz valami olyan lehetőség hogy "set getaway car" vagy hasonló.
7/8 A kérdező kommentje:
Jaj szia, bocsi nem jelezte ki h írtál, elkezdtem csinálni amit mondtál, de kb mennyi challanget kell csináljak? Illetve mivan ha kifogyok belőlük?
2022. febr. 5. 18:48
8/8 A kérdező kommentje:
Legyszi irjj, kerlek
2022. febr. 6. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!