Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem jó kategóriába teszem...

Nem jó kategóriába teszem tuti,de nem tudom hova kell kiírni.Olyan videoszerkesztőt keresek telefonra,ami pl.mutatok egy videót,de útolag beszélek rá.Van ilyen?

Figyelt kérdés
2022. jan. 31. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb, ha gépen nézed a videót, közben kommentálsz, amit a telefonod hangrögzítőjével felveszel.

Majd a legvégén egy tetszőleges videovágó programmal egybefűzöd a kettőt.

2022. jan. 31. 11:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépe,de nekem nincs számítógépem.😏Akkor telóval ilyet nem lehet ugye?
2022. jan. 31. 11:49
 3/5 Takysoft ***** válasza:

[link]

Hát jobbat nem tudok, mint ezt a linket.

De lehet, hogy a szöveget így külön kell majd felvenned, és nem látod közben a videót, és külön kell majd beleszerkeszteni az audio-t.

Nem hiszem, hogy ne létezne erre lehetőség, de azért a mobiltelefon nem a legideálisabb/kényelmesebb platform erre.

2022. jan. 31. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem az jutott eszembe, hogy ha nincsen számítógép, akkor fogsz 2 telefont, az egyiken nézed a videót, a másikon meg felveszed a kommentet. Aztán valahogy összeszerkeszted a kettőt. Bár ahogy előttem is leírták a telefon nem a legideálisabb eszköz a videoszerkesztésre. Sőt.
2022. jan. 31. 15:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!☺️☺️☺️☺️
2022. jan. 31. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!