Boot manager nem látja az SSD-t. Mi lehet a gond?
HDD-t kivettem a laptopból. van benne egy m.2-es ssd, a windows telepítő látta a rendszer fel is ment rá, viszont a boot menüben nincs ott és nem tudok bootolni onnan.... Mi lehet a gond?
Acer aspire VN7-571G laptop
BIOS sem látja, szóval a HHD0-nál ls HDD1-nél (mert ugye kiszedtem a HDD-t) ennyi van:
HHD0:
HHD1:
"Mikor még volt rajta windows" -- tehát már nincs rajta.
"boot menüben nincs ott és nem tudok bootolni onnan" -- és még csodálkozol hogy nem bootol egy üres lemezről..???
Ha lenne rajta windows akkor a windows_boot_manager megnevezésről tudsz bootolni.
"a windows telepítő látta a rendszer fel is ment rá, viszont a boot menüben nincs ott "
ez alapján mit nem értesz? AZ ssd-re feltettem a win 10 pro-t pendrive-al, mivel az installer látta :) de már megoldottam , írtam az acer supportnak, mint kiderült ez az alap nem tud mit kezdeni a fél tárrás m.2-es ssd-el. 256 gb-ot támogat maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!