GTA 4 szaggat a gépen, de csak akkor ha lenyomok egy irányító billentyűt. A régi gépem rosszabb volt a mostaninál, azon elment, az újon meg nem. Miért lehet?
Figyelt kérdés
Megpróbáltam minimum beállítások mellett is és maxon is, ugyanannyira szaggat. 4 giga ramom van ati radeon hd5670 1giga, meg intel core i5. minimum beállítások mellett is szaggat, de csak ha egy billentyüt nyomok le. ha egérrel körbenézek tökéletesen működik. valakinek valami ötlet miért lehet? előre is köszi2010. szept. 9. 22:29
1/7 anonim válasza:
Kéne egy újabb/régebbi Catalyst driver. Az szerintem segítene.
2/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam de nem segített
2010. szept. 10. 14:00
3/7 PéterS válasza:
Nekem is ugyan ez a bajom. Gainward 8500 gt + amd x3 450 minden esetben jól működik a játék csak ha lenyomog egy billentyűt akkor szaggat be.
4/7 anonim válasza:
nekem is ugyanezt csinálta. ki kell kapcsolni a windows eseménynaplót (event log), az zavarja.
futtatás -> msconfig -> windows szolgáltatásokban lehet kikapcsolni, utána teljesen jó lesz a gta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!